search

Vakantiehuis in Siófok

De vakantieregio Siófok heeft een reputatie als een plaats voor ontspanning en een onvergetelijke vakantie. In Siófok vind je 15 km aan prachtige stranden met cafés, restaurants en disco's. De belangrijkste bezienswaardigheden is de Petőfi-promenade; een van de populairste wandelstraten van Hongarije in  het Balatonmeer. Een vakantiehuis aan het Balatonmeer is een ideaal startpunt voor excursies rond het populaire meer in Hongarije. Vanaf je vakantiehuis in Siófok heb je een prachtig uitzicht over het meer. Wie wilt daar nu niet mee wakker worden?

Siofok

 

Tijd voor een feestje

Feestvakantiegangers wijzen Siofok ook aan als "Ballermann am Balaton", omdat langs de zuidelijke boulevard bars, clubs en pubs in de rij staan. Het "Palace", de grootste discotheek aan het Balatonmeer, is een speciale plek, waar DJ-grootheden als David Guetta en Paul van Dyk vaste gasten zijn. Een andere feestmagneet is het »Coca Cola Beach House«, dat de warmste strandfeesten aan het Balatonmeer biedt. 

 

Wat te doen in de omgeving?

Siofok is veel meer dan een feestvakantie, vooral omdat je veel activiteiten kunt doen zowel aan het Balatonmeer als in het achterland.  Het aanbod varieert van waterskiën, ontspannen visreizen en zeilcursussen op golf, tennis en paardrijden tot jagen in het wild. Dankzij de vele fietsverhuur, die naast racefietsen ook mountainbikes aanbiedt, kunt u de idyllische regio ook uitstekend op de fiets verkennen. Het is ook mogelijk om met excursieboten over het Balatonmeer te reizen of zelf een roeiboot te huren. 

 

Vakantiehuis in Siofok huren

De Hongaarse stad Siofok ligt aan de zuidoostelijke oever van het Balatonmeer en wordt gekenmerkt door een groot aanbod van appartementen en vakantiehuizen. Vooral een vakatiehuis in Siofok langs de strandpromenade en in de knusse straatjes is erg populair. Dankzij de centrale ligging van de appartementen, die zich vaak in gebouwen met meerdere verdiepingen bevinden, kun je profiteren van korte afstanden naar het strand, de bars en het treinstation. Vooral als je een groot gezin hebt, biedt een vakantiehuis in Siofok of een ruim appartement mogelijkheden, zodat iedereen voldoende ruimte heeft en je vrij en flexibel je vakantie kunt regelen.