search

Vakantiehuis bij het Bükkgebergte

Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis bij het Bükkgebergte in Hongarije. Het is een van de mooiste vakantieregio's in Hongarije en in een vakantieappartement in Bükk kun je echt genieten van je vakantie. Deze vakantie zal onvergetelijk zijn, of je nu van een strandvakantie wilt genieten of bijzonder actief bent. In Bükk kun je je batterijen opladen voor het dagelijks leven,  Zelfs voor een gezinsvakantie is een chalet in Bükk ideaal, de kleintjes zullen veel plezier beleven en klimmen en raften veel gebruiken.

Bükkgebergte


Ontspanning of avontuur?

Bükk heeft alles te bieden. Je kunt zonnebaden op het strand, genieten van watersporten en natuurlijk kun je genieten van een verscheidenheid aan wellnessactiviteiten vanaf je vakantiehuis bij het Bükkgebergte. Volleybal, handbal en strandvoetbal is slechts een kleine selectie van sporten. Vergeet het stressvolle leven van alledag, een vakantieappartement in Bükk is hier ideaal voor. Een vakantiehuis is het ideale startpunt voor verschillende activiteiten. De bezienswaardigheden in de nabijgelegen stad Koszeg moet je zeker een bezoek brengen, of het nu met de auto, met de fiets of met de huurauto is. Je kunt door de stad slenteren, de oude gebouwen bewonderen of een uitstapje maken naar Jurisics Castle met zijn prachtige bergmuseum.

 

De stad Bükk

Natuurlijk is het centrum van Bükk een echt hoogtepunt, je hoeft alleen maar de stadfontein te zien. Deze fontein heeft een heel speciale flair en zal je ook betoveren. Laat je smaakpapillen verwennen door de Hongaarse specialiteiten, er zijn hier meer dan genoeg restaurants en restaurants. Bükk is ook een van de meest populaire spa's in Hongarije en een perfecte saunaruimte wacht gewoon op uw bezoek. Hier vindt elke leeftijdsgroep plezier en recreatie op ongeveer 14 hectare van een zwemlandschap gebouwd op het westerse model. Laat je inspireren, een vakantiehuis bij Bükk is klaar voor uw vakantie.

 

Het kuuroord Bükk

Bükk is nu een erkende spa, hier vindt u een virtueel paradijs dat ook goed is voor uw gezondheid. Het gebied is het bekijken waard met een park met alleen schaduwrijke bomen, maar de zwembaden en de saunaruimte zullen u verbazen. Natuurlijk is er een therapiecentrum en voor een vakantie is natuurlijk ook een camping. Natuurlijk komen veel gasten hier voor een remedie, ze willen hun ziektes genezen.

 

Jouw vakantiehuis in het Bükkgebergte

Voor je vakantie in Bükk hebben we een groot aantal huisjes beschikbaar. Geniet vanaf het begin van je vakantie, want hier heb je pure vrijheid en ben je niet gebonden aan regels in het hotel. In een hotel moet je "omgaan" met andere toeristen.  Natuurlijk, in een vakantiehuis hoeft u niet af te zien van luxe, keuken, woonkamer en slaapkamer zijn ingericht met oog voor detail en in veel appartementen in Hongarije zijn zelfs huisdieren welkom. In de keuken vind je natuurlijk alle elektrische apparaten en de woonkamers en slaapkamers zijn uitgerust met stijlvol meubilair. Uiteraard zijn de terreinen zeer goed onderhouden en kun je hier waarschijnlijk redelijk comfortabel barbecueën en 's avonds met een glas wijn op het terras. Voor alle bestemmingen is een vakantieappartement of vakantiehuis in Hongarije een ideaal startpunt.