search

Een appartement in Rome huren

Rome behoeft geen introductie. U kunt de mooiste vakanties vieren met NOVASOL vakantiehuizen in heel Italië - en dat geldt natuurlijk ook voor het gebied rondom Rome. Iedereen moet ten minste één keer in zijn leven Rome in de regio Lazio bezocht hebben. Niet alleen om de fantastische geschiedenis en de machtige culturele erfenis te ervaren, maar ook vanwege het eten, de kleuren, de geuren - en de Romeinen.

Maak een stedentrip naar Rome

Nadat u het huis heeft gevonden en het kader van uw vakantie hiermee geregeld is, kunt u zich verheugen op de vele belevenissen die op u wachten. Alleen al in Rome komt er geen einde aan alle bezienswaardigheden: de Sint-Pietersbasiliek, het Sint-Pietersplein, het Forum Romanum, het Colosseum, de Trevifontein en het leven rondom de Spaanse Trappen. Men is nooit klaar met het bekijken van Rome – de eeuwige stad.

Appartement in de stad

De dag begint met een espresso in de vakantiewoning in Rome. Op uw terras beslist u wat de dag u gaat brengen. Na het ontbijt wandelt u zo het historische centrum in. Goede wandelschoenen zijn vereist hier, want er is ontzettend veel te zien. Ga terug in de tijd van de Romeinen in het Colosseum. Neem plaats op de tribune en in gedachten komen de gladiatoren voorbij. Het museum in het Colosseum geeft weer hoe het gebruikt werd en laat opgravingen zien. Daarna is het hoog tijd voor een Italiaans ijsje en rust u even uit in het gras.

De middag kunt u invullen met het struinen door de winkelstraten en langs het water. Plof neer op één van de vele terrasjes en geniet van een glaasje wijn. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen in uw vakantiehuis of appartement in Rome. Geniet van het avondzonnetje. Het diner bereidt u zelf in de goed uitgeruste keuken of gaat u toch liever een hapje eten in het centrum? Alles is mogelijk wanneer u verblijft in een vakantiehuis in Rome.

Bij NOVASOL Vakantiehuizen verheugen wij ons erop om u te verwelkomen onder de Romeinse hemel. Wij zijn er zeker van dat u het beste uitgangspunt heeft voor een geweldige vakantie in één van onze heerlijke Italiaanse vakantiehuizen.