search

Vakantiehuis in Nitra

Sluit je aan bij het hele gezin tijdens een zomervakantie in Nitra, waar je een schat aan attracties en attracties vindt. In het midden van een van de mooiste natuurgebieden van Slowakije, is Nitra de oudste stad van het land, die zeker een bezoek waard is. Zelfs als je aankomt zul je de unieke aard die je kunt ervaren opmerken. Zo wordt de stad prachtig geflankeerd door de rivier met dezelfde naam, aan de voet van de berg Zobor. Een vakantiehuis in Nitra is een voor de hand liggende keuze voor je volgende vakantie!

 

Wat te doen in Nitra

Op je weg door het landschap zul je de vleugels van de geschiedenis kunnen ervaren wanneer prachtige kastelen, kastelen en kerken in de horizon oprijzen. Een vakantie in Nitra gaat gepaard met grote bezienswaardigheden, goede wijnen, heerlijke gerechten en prachtige natuur.

Oude stad

Een van de meest populaire in Nitra is de oude stad, die zeer goed bewaard is gebleven. Op de top van de oude stad vindt u het kasteel Nitriansky hrad, dat een prachtig uitzicht op de stad biedt. Volg een rondleiding of verken de oude stad alleen. De keuze is aan jou. Tijdens een vakantie in Slowakije, moet je jezelf niet bedriegen om de St Michael-kerk te zien, die 10 minuten buiten de stad ligt in een schilderachtige omgeving.

Ben je op vakantie met kinderen is het natuurlijk om een ​​wandeling in de prachtige botanische tuin, die vrij in het land bekend is nemen. Net als andere Europese steden bieden Nitra een levendig café en restaurant omgeving waarin u als een vakantie gast kunt zitten en genieten van de heerlijke lokale specialiteiten in de vorm van voedsel, bier en wijn. Er is ook voldoende gelegenheid om te winkelen langs de winkelstraat van de stad - er is ook een zwembad en een bioscoop.

Zobor

Zoals gezegd, de stad ligt aan de voet van de grote berg Zobor. Daarom raden we je aan om tijdens je vakantie op de top van Zobor te gaan. Vanaf hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de regio Nitra en de stad. Dit is een uiterst populaire wandelroute en op weg van de stad Nitra naar de top passeer je kleine herbergen waar je kunt genieten van lokale wijnen of lokale gerechten.

 

Een vakantiehuis in Nitra omgeven door prachtige natuur

Slowakije is een ongelooflijk mooi land om te reizen in. Overal waar je je ogen draaien gaat, uitgestrekte bossen, snelstromende rivieren, unieke rotsformaties, grotten, groene heuvels en besneeuwde bergtoppen pittoreske troon aan de horizon. Dit feit betekent ook dat het is heel populair voor een actieve vakantie in Nitra, waarbij wandelen, fietsen, raften, paardrijden, klimmen kanoën voorop staan. Vanuit een gehuurde NOVASOL-vakantiewoning ben je altijd in de buurt van ervaringen in de natuur en grote nationale parken. Je kunt bijvoorbeeld een vuil langs het Duchonka- of Topolcany-park rijden.

 

Jouw vakantiehuis in Nitra

Ontdek Nitra, want met zijn kleine 80.000 inwoners is Slowakije de 5e grootste stad van Slowakije. De stad is rijk aan culturele en historische bezienswaardigheden en in feite dateert de stad uit de 5e eeuw. Met een vakantieappartement of vakantiehuis in Nitra wordt u omringd door leuke en spannende attracties voor het hele gezin.

Als je op zoek bent naar een goedkope vakantie in Europa, dan is een vakantiehuis in Nitra iets voor je. Huur vandaag al een van de vakantiehuizen in Slowakije en beleef een geweldige vakantie voor het hele gezin.