search

Vakantiehuis in Praag

Praag is de hoofdstad en de grootste stad van de Tsjechische Republiek. Het ligt aan de oevers van de kronkelende rivier de Moldau. Praag, als stad, werd pas aan het einde van de 18e eeuw gesticht, toen vijf dorpen samensmolten tot één groot leefgebied. Tegenwoordig is Praag een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Laat je veroveren door de magie van Tsjechië en breng een welverdiende vakantie door met een vakantiehuis in Praag. 

Praag

 

Steden in de buurt van Praag

Nadat je de mooiste hoekjes van de stad hebt ontdekt, moedig je aan andere plaatsen in de buurt te bezoeken. Vanuit je vakantiehuis in Praag kun je andere steden met veel charme bezoeken tijdens je verblijf in de Bohemen.

Kutna Horá

Ongeveer 80 km ten zuidoosten van Praag ligt de middeleeuwse stad Kutna Horá. Met een mijnverleden biedt het je unieke plekken, zoals de  gotische kathedraal van Santa Bárbara,  het Zilvermuseum  en de mijnen, evenals de  kapel van de beenderen.

Karlovy Vary

Als je van natuurlijke plaatsen houdt, bezoek dan Karlovy Vary. Het is een van de meest beroemde thermale waterbaden ter wereld. Je hebt maximaal 13 thermale bronnen om te genieten van de eigenschappen van het water.

 

Vakantiehuis in Praag

De geschiedenis, het erfgoed en de gastronomie zijn zeer aantrekkelijk voor toeristen. Ontdek de hoofdstad van Tsjechië met een vakantiehuis in Praag.

Vakantiehuis in Praag