search

Vakantiehuis op Bodrum

Als je je vakantie in Bodrum doorbrengt, verblijf je in een van de mooiste landen, Turkije. Turkije is al jaren een van de meest populaire reisbestemmingen. In de baai van het schiereiland Bodrum (Halikarnassos) kijk je uit op de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee. De wereldberoemde badplaats Bodrum in Turkije trekt jaarlijks vele toeristen. Zelfs de Grieken Homerus waren gefascineerd door de stad en beschreven het landschap als oneindig blauw. Kleine, witte huizen omgeven door bloemen, zijn dicht bij de rand van het water verzegeld. Huur een vakantiehuis op Bodrum om het schiereiland te ontdekken tijdens je verblijf aan de Turkse Riviera.

 

Wat te doen?

Je moet een bezoek aan de markt niet missen. Enorme markten, die wekelijks plaatsvinden, nodigen u uit voor een wandeling. Vers fruit en groenten worden hier in hoeveelheden aangeboden. Exotische kruiden zorgen voor die oosterse sfeer. Van bijzonder belang is het nachtleven inde meest kenmerkende en kleurrijke stad van Turkije. Het wordt gedanst tot 's morgensvroeg. Bars en restaurants vind je aan de promenade van Bodrum. Het is echt een unieke ervaring om een ​​culturele ontdekkingsreis te maken in Bodrum.

Bezoek het eiland Kara Ada. Deze is bedekt met bos en omlijst door zandstranden. Het is een populaire bestemming voor diegenen die van een boottocht houden. In het midden van de stad liggen de overblijfselen van het eeuwenoude wonder van de antieke wereld: Mausoleum van Halicarnassus. 

 

Vakantiehuis op Bodrum huren

Een vakantiehuis Bodrum is de perfecte manier om hier een ontspannen en interessante vakantie door te brengen. Vooral als je een groot gezin hebt, biedt een vakantiehuis Bodrum de oplossing, zodat iedereen voldoende ruimte heeft en je vrij en flexibel vakantie kunt vieren! De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen is ook gewoon onverslaanbaar. In Bodrum kom je terecht in een zeer levendige stad