search

Vakantiehuis huren in Norrbotten

In Norrbotten staat de unieke natuur centraal. Geniet van de ongerepte schoonheid van de wildernis in de meest noordelijke provincie van Zweden. Wij bij NOVASOL bieden vakantiehuizen aan tegen redelijke prijzen in Norrbotten. Kleurrijke Samen, rendieren in kudden, oeroude geschiedenis en ongerepte wildernis. Avontuurlijke belevenissen wachten u, als u naar het fantastische Norrbotten in Noord-Zweden reist.

Vier vakantie in Norrbotten in vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel verschillende typen huizen in de meest noordelijke provincie van Zweden, met de overweldigende natuur. Kies uit goed ingerichte, luxe hutten of huizen met een eenvoudiger inrichting. Het is al een goed begin van de vakantie, als u een huis bij ons huurt.

Open uzelf, haal heel diep adem en laat u overweldigen door Norrbotten. Een bezoek aan deze plek, temidden van de geweldige natuur, laat meestal diepe sporen na in de ziel vanwege zijn grootsheid, drama en poëzie. De meest noordelijke Zweedse provincie bevat ontelbare natuurreservaten en 8 grote nationale parken, waarvan een aantal met name geschikt zijn voor ervaren wandelaars en avonturiers. Weer anderen bieden goed gemarkeerde routes aan, waar het hele gezin op pad kan.

In de natuurschone provincie zijn de contrasten groot. Terwijl de permafrost het berggebied in zijn greep houdt, stromen de toeristen naar de zeebadplaats aan de kust van de Botnische Golf. ‘s Winters is hier de duisternis, 's zomers de middernachtzon. Bezoek de oorspronkelijke Samen-steden zoals bijvoorbeeld Jokkmokk en de unieke gebouwen in Gammelstaden in Luleå. Er is veel te beleven hier in het Zweedse grensgebied.