search

Vakantiehuis huren in Örkelljunga

Bezoek Örkelljunga in Zweden en ga op vakantie in de natuur. Ontspan geheel en beleef Örkelljunga en haar omgeving in uw eigen tempo in aantrekkelijke vakantiehuizen van NOVASOL. Open landschap en dichtbegroeide bossen. Beiden kunt u vinden in Örkelljunga in het noordwesten van Skane. Hier vindt u zowel rust alsook vele mogelijkheden om de wonderbaarlijk mooie natuur met het hele gezin te ontdekken.

Bij NOVASOL helpen wij u om het perfecte kader te creëren voor uw vakantie in Örkelljunga in het zuidelijke Zweden. Wij hebben veel aantrekkelijke vakantiehuizen en vakantiewoningen hier in verschillende standaarden en prijsklassen – en zeker ook één, die bij uw vakantiebehoefte aansluit.

Örkelljunga is dé plek, ongeacht of de vakantie in de ligstoel met een goed boek doorgebracht moet worden, of actiever met verschillende buitenactiviteiten of op jacht naar de vele bezienswaardigheden die de omgeving rijk is. Of allemaal.

Rondom de stad zijn meren en bossen, die uitnodigen tot zeiltochten en korte dagtochtjes. Hier kan men ook gebruik maken van het beroemde Zweedse Allemandsret, dat aan iedereen het recht geeft te kamperen in de vrije natuur, zonder toestemming te vragen. Er zijn bovendien veel attracties in dit gebied – zoals de oude Deense burchtruïne van de stad, het Ingeborraps openluchtmuseum en de galerie Drakabygget, die door de Deense kunstenaars en broers Asger Jorn en Jørgen Nash oorspronkelijk is opgezet.