search

Vakantiehuizen huren in Vittsjö

Vier een een vakantie voor levensgenieters in Vittsjö. Deze heerlijke stad in het zuidelijke gedeelte van Zweden biedt het hele gezin een weldadige onderbreking van de alledaagse sleur. Verblijf goed in Vittsjö in mooie vakantiehuizen van NOVASOL. Vier uw vakantie in Vittsjö bij Hässleholm in het zuidelijke gedeelte van Zweden in vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel verschillende soorten huizen te huur in en rondom dit gezellige stadje – u kiest zelf of het een schilderachtig, verlaten boerderij, een goed ingericht luxe huis of een eenvoudig ingerichte houten hut moet zijn. Wij helpen graag het juiste huis dat bij uw vakantie past, te vinden.

Het provinciale stadje Vittsjö ligt aan de weg tussen Hässleholm en Markaryd in het noordelijke gedeelte van Skane. Dit oude Deens-Zweedse grensland biedt een aantal spannende overblijfselen van de oorlogsjaren uit de 17de eeuw, van de Middeleeuwen in een burcht en een charmante 800 jaar oude kerk. Gebruik de stad als uitvalsbasis voor tochten door de regio.

U kunt ook volstaan met uw ligstoel en een goed boek. Maar als u liever een meer ondernemende vakantie wilt, dan zijn er goede zwemmogelijkheden op verschillende plaatsen in de omgeving. U kunt ook een kano huren en erop los peddelen.