Zakelijk partner worden

Bundel uw krachten met NOVASOL Vakantiehuizen, samen staan we immers sterker! Ontdek de verschillende manieren om een partnership met NOVASOL Vakantiehuizen aan te gaan.

 

Reisbureau partnership

Biedt uw klanten ruime keus door de vakantiehuizen van NOVASOL toe te voegen aan uw assortiment. U ontvangt commissie voor iedere boeking die u realiseert. U vindt onze vakantiehuizen in meer dan 26 Europese landen en elk vakantiehuis is uniek. Veel voordeel dus en altijd van toegevoegde waarde op uw product. Vraag direct naar onze mogelijkheden per e-mail of bel naar 013-4677730.


Whitelabel oplossing

Een volledige boekingsmodule op uw site kan via onze Whitelabel oplossing. Hierbij kunt u door middel van een eenvoudige integratie of popup gebruik maken van onze kant-en-klare oplossing. Vraag direct naar onze mogelijkheden per e-mail of bel naar 013-4677730.


XML feed

Intergreer de volledige informatie in uw eigen site met een XML-connectie. GPS-coördinaten zijn hierbij ook verkrijgbaar per huis. Vraag direct naar onze mogelijkheden per e-mail of bel naar 013-4677730.


Partnerlink

De basisversie van een 1-op-1-samenwerking houdt in dat u zich inschrijft als partner van NOVASOL en een agentcode ontvangt. Met deze agentcode kunt u een link naar de NOVASOL-website plaatsen waarbij de boeking van een bezoeker, welke via uw link komt, u commissie oplevert. Vraag direct naar onze mogelijkheden per e-mail of bel naar 013-4677730.


Affiliate programma

NOVASOL is aangesloten bij TradeTracker met een uitgebreid affiliate programma voor elk van de drie merken. U kunt zich kostenloos bij hen aansluiten en een aanvraag indienen om gebruik te maken van het beschikbare promotiemateriaal.
 
Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve sites over bijvoorbeeld een bestemming, land of regio, of wellicht een bijzondere doelgroep die u aanspreekt. Dit zou bijvoorbeeld hondenliefhebbers, vissers of wandelaars kunnen zijn.
 
Om goedgekeurd te worden dient u geen cashback site te zijn (waarbij u een deel van uw commissie afstaat aan de consument, ten einde deze goedkoper te laten boeken).
 
Linkverzamelpagina's en/of advertentieverzamelpagina's hebben daarnaast niet onze voorkeur.
Aanmelden affiliate programma >


Joint Promotions

NOVASOL Vakantiehuizen is de ideale partner om samen elkaars merk te versterken. Doordat wij actief zijn in verschillende Europese landen bestaat er de mogelijkheid een Joint Promotion aan te gaan die zowel in eigen land als op internationaal gebied veel voor u kan betekenen. Wij zijn altijd geinteresseerd om een nieuwe samenwerking aan te gaan!

Richtlijnen Joint Promotions

  • Naam, doelstelling en positionering van de betrokken organisatie/het product
  • Achtergrond over de activiteit en de organisatie
  • Een duidelijke omschrijving van het project/de actie
  • Het verwachte bereik
  • De verwachte mediawaarde
  • Uw verwachting van NOVASOL Vakantiehuizen

Vraag direct naar onze mogelijkheden per e-mail of bel naar 013-4677730.


Vakantiehuis verhuren bij NOVASOL

Behaal meer rendement uit uw vakantiehuis en verhoog uw bezettinsgraad. Profiteer van het grote Europese netwerk van NOVASOL Vakantiehuizen en geniet van de vele voordelen voor u als huiseigenaar. Méér dan 47.000 huiseigenaren gingen u reeds voor.
NOVASOL verhuurmogelijkheden >