Waarom samenwerken met NOVASOL?

Wij zijn Europa's toonaangevende experts in verhuur van vakantiehuizen. Wij maximaliseren uw boekingen en inkomsten en bieden service aan zowel u als onze gezamenlijke gasten.

Wereldwijde marketing

We zorgen er voor dat uw huis wordt gepresenteerd op de volledige vakantieverhuurmarkt via meer dan 10.000 partners, en wordt geïntroduceerd aan honderdduizenden gasten vanuit de hele wereld.

Gratis verzekering

Het is belangrijk voor ons dat u zich veilig voelt bij het verhuren van uw vakantiehuis aan ons. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan bent u goed beschermd met onze gratis verzekering en dekking van kleine schades.

Betalingszekerheid

U ontvangt maandelijks betalingen voorafgaand aan de aankomst van uw gasten en gegarandeerde betalingen voor late annuleringen.

De meeste huiseigenaren kiezen voor NOVASOL

Een vertrouwde partner

U krijgt een ervaren, betrouwbare en professionele verhuurpartner met meer dan 55 jaar ervaring. NOVASOL is onderdeel van de AWAZE Group met meer dan 90.000 accommodaties in 36 landen en 6 miljoen vakantiegangers per jaar.

Technologische experts

We streven er altijd naar om u en onze gasten geoptimaliseerde digitale oplossingen te bieden. Elke dag investeren we in technologische ontwikkelingen, zodat onze boekingsplatforms en prijsoptimalisatie-oplossingen marktleidend zijn.

Aan uw zijde, gedurende het hele proces

We zijn slechts een telefoontje verwijderd, dus aarzel niet om ons te bellen. Als er vragen zijn, staat ons toegewijde team van de eigenarenservice klaar om u te helpen in uw eigen taal.

Bespaar 25% op uw volgende vakantie - en nog veel meer voordelen!

Verken Europa met NOVASOL en verzamel nieuwe herinneringen met uw dierbaren. Wanneer u uw vakantiehuis aan ons verhuurt, bieden we u een korting van 25% op alle NOVASOL huizen in 19 landen. Voel u dus aangemoedigd om de wereld te verkennen!

Aanbieding

575-1200x900

Klaar om te beginnen?

We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

1

Vul het contactformulier in

We zullen u bellen om meer te horen over uw accommodatie en een afspraak te maken met een van onze ervaren adviseurs in uw regio.

2

Ontmoet uw lokale adviseur

De adviseur zal een inschatting geven van uw potentiële huurinkomsten, u goede adviezen en begeleiding bieden bij het verhuren en samen met u de meest geschikte oplossing vinden.

3

Begin met het verhuren van uw accommodatie

Wij maken een professionele presentatie van uw vakantiehuis, die wordt gepromoot bij miljoenen potentiële gasten over de hele wereld. Terwijl wij de boekingen, gastondersteuning en andere praktische zaken afhandelen, kunt u eenvoudig uw verhuur volgen via het eigenarenportaal.
U bent nu aan het verhuren!

Meest gestelde vragen