Waarom uw vakantiehuis verhuren?

Een vakantiehuis of appartement verhuren is makkelijker dan de meesten denken. Tenminste, als u met ons samenwerkt. Afhankelijk van de locatie, grootte en omvang zorgen wij voor alle praktische zaken, van het overhandigen van de sleutels, het beantwoorden van vragen van gasten tot het controleren en schoonmaken van het vakantiehuis. Het enige dat u hoeft te doen, is ons vertellen wanneer u de woning voor eigen gebruik wilt gebruiken. Dat is heel eenvoudig, toch?

Hoeveel kunt u verdienen door uw vakantiehuis te verhuren?

De huurinkomsten voor uw specifieke vakantiehuis zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals oppervlakte, locatie, faciliteiten en het kwaliteitsniveau van het vakantiehuis.

Waarom samenwerken met NOVASOL?

Wij zijn Europa's toonaangevende experts in verhuur van vakantiehuizen. Wij maximaliseren uw boekingen en inkomsten en bieden service aan zowel u als onze gezamenlijke gasten.

Wereldwijde marketing

We zorgen er voor dat uw huis wordt gepresenteerd op de volledige vakantieverhuurmarkt via meer dan 10.000 partners, en wordt geïntroduceerd aan honderdduizenden gasten vanuit de hele wereld.

Gratis verzekering

Het is belangrijk voor ons dat u zich veilig voelt bij het verhuren van uw vakantiehuis aan ons. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan bent u goed beschermd met onze gratis verzekering en dekking van kleine schades.

Betalingszekerheid

U ontvangt maandelijks betalingen voorafgaand aan de aankomst van uw gasten en gegarandeerde betalingen voor late annuleringen.

Hoe wij u helpen uw huurinkomsten te verhogen

Tip! Wist u dat als de gast een bevestigde boeking binnen 20 dagen voor aankomst annuleert, wij de volledige huurinkomsten dekken?

Marketing

Uw vakantiehuis wordt onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële gasten wereldwijd. Van beschrijving en foto's tot online marketing en onderhandeling met partners: wij verzorgen alles.

De juiste prijs:

Het bepalen van een verhuurprijs is niet eenvoudig en verkeerde prijzen zijn een van de belangrijkste redenen voor een lage bezetting.

Meer gasten

We bieden een brede selectie verhuurconcepten zoals outdoor wellness, activiteitenhuis en huisdieren welkom.

Bespaar 25% op uw volgende vakantie - en nog veel meer voordelen!

Verken Europa met NOVASOL en verzamel nieuwe herinneringen met uw dierbaren. Wanneer u uw vakantiehuis aan ons verhuurt, bieden we u een korting van 25% op alle NOVASOL huizen in 19 landen. Voel u dus aangemoedigd om de wereld te verkennen!

Aanbieding

575-1200x900

Klaar om te beginnen?

We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

1

Vul het contactformulier in

We zullen u bellen om meer te horen over uw accommodatie en een afspraak te maken met een van onze ervaren adviseurs in uw regio.

2

Ontmoet uw lokale adviseur

De adviseur zal een inschatting geven van uw potentiële huurinkomsten, u goede adviezen en begeleiding bieden bij het verhuren en samen met u de meest geschikte oplossing vinden.

3

Begin met het verhuren van uw accommodatie

Wij maken een professionele presentatie van uw vakantiehuis, die wordt gepromoot bij miljoenen potentiële gasten over de hele wereld. Terwijl wij de boekingen, gastondersteuning en andere praktische zaken afhandelen, kunt u eenvoudig uw verhuur volgen via het eigenarenportaal.
U bent nu aan het verhuren!

Verhuur uw vakantiehuis, uw portemonnee zal u dankbaar zijn.

Een vakantiehuis verhuren heeft veel voordelen. Een niet onbelangrijk voordeel is het extra inkomen dat u met de verhuur ontvangt. U kunt dit voor veel dingen gebruiken, zoals voor het onderhoud van uw vakantieverblijf, de aflossing van uw leningen of nodig de hele familie uit voor een gezamenlijke vakantie....de keuze is aan u.

Onze gasten houden van huizen met sfeer

Het hoeft natuurlijik niet altijd het huis met het zwembad op de eerste rij van het strand te zijn. Veel van onze gasten geven de voorkeur aan een gezelllig vakantiehuis met karakter. Zo individueel als elk vakantiehuis is, zo zijn ook de vakantiewensen van de gasten. Het is heel goed mogelijik dat veel vakantiegangers op zoek zijn naar precies een vakantiehuis zoals het uwe! Geef het eens een kans!

De lokale supermarkt zal u bedanken...

... als u uw vakantiehuis of appartement verhuurt. Het hele jaar door toerisme in de regio is van groot belang voor lokale bedrijven en gemeenschappen. In plaats van een week leeg te laten staan, kunt u niet alleen vakantiegangers blij maken, maar ook de lokale economie ondersteunen door te verhuren.


Heeft u vragen?

Kan ik ook eigen gebruik maken van mijn vakantiehuis? En hoeveel kan ik verdienen door mijn vakantiehuis te verhuren? Wanneer krijg ik betaald? 

Hieronder vindt u een selectie vragen en antwoorden over de verhuur van uw vakantiehuis en hoe alles werkt wanneer u bij ons verhuurt. Als u nog andere vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Meest gestelde vragen