Nieuwe vakantieadressen en flexibele verblijfsperiodes in Scandinavië

Scandinavië nog steeds populair onder Nederlandse vakantiegangers

Nog steeds zijn Noorwegen, Zweden en Denemarken zeer populair onder Nederlandse vakantiegangers. NOVASOL helpt haar gasten bij het kiezen van een passende vakantiebestemming en overtuigt huiseigenaren van de behoefte aan flexibele aankomsten.

 

Tilburg, september 2018

De nieuwste vakantiehuizen zijn klaar om in gebruik te worden genomen voor 2019. Zowel het aanbod voor Noorwegen als  Zweden is nu te bekijken via de website en de nieuw uitgebrachte catalogussen van NOVASOL. Het van oorsprong Deense "hygge" heeft de afgelopen jaren de wereld veroverd. De meeste mensen zien de cultuur in Scandinavië als voorbeeld om meer te genieten van de kleine, fijne momenten in het leven.

Noorwegen: divers en puur

In Noorwegen is er geen enkele reden voor verveling tijdens een vakantie. Het hele jaar door biedt het land een breed scala aan activiteiten: van klimmen in West-Noorwegen, het Noorderlicht bekijken in het noorden tot skiën in Oost-Noorwegen.

NOVASOL biedt onder andere chalets en appartementen in Sjusjøen aan, waar de skipistes direct voor de deur liggen. Voor de liefhebbers van een visvakantie is het aanbod van vissershuizen voor 2019 weer aangevuld, sommigen zelfs met eigen aanlegsteiger en boot.

Zweden: een zee aan mogelijkheden

Een uitstapje op het water, vissen in de prachtige meren of heerlijk ontspannen zwemmen tijdens een mooie zomerdag; dat is Zweden!  Het grootste meer van Zweden, de Vänern, ligt in het zuidelijke  deel en is omgeven door de gebieden Darsland, Värmland en Västergötland. De Zweedse kustgebieden bestaan uit rotsachtige kliffen en brede zandstranden. Het is een prachtig afwisselend beeld, waardoor een bezoek aan zee nooit hetzelfde is. Kies een regio in Zweden met als basis een vrij gelegen vakantiehuis direct aan het water.

Flexibele vakantie

Vakantie hoeft niet altijd lang te duren. Het kan voldoende zijn om een korte pauze te nemen om de batterij weer op te laden. NOVASOL is verheugd dat steeds meer vakantiehuiseigenaren een boeking vanaf twee dagen aanbieden. Meer flexibiliteit hierin biedt onze reizigers de kans om het prachtige Zweden en Noorwegen ook in een korte periode te ontdekken.

De nieuwe reiscatalogussen bieden een uitgebreide selectie vakantiehuizen in Noorwegen en Zweden, zoals afgelegen berghutten, moderne vissershuizen aan de kust en prachtige appartementen in de stad of een willekeurig wintersportparadijs.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen