Cuendet stopt als zelfstandig merk

Luxe label volledig geïntegreerd binnen NOVASOL 

De gerenommeerde verhuurder van luxe vakantievilla’s Cuendet houdt op te bestaan als zelfstandig merk. Na de laatste 10 jaar als sub merk onderdeel te zijn geweest van NOVASOL worden zowel het Cuendet aanbod als het merk volledig geïntegreerd binnen novasol.nl. Het aanbod was al volledig boekbaar via NOVASOL, nu is echter definitief besloten om alle marketingactiviteiten rondom het merk te stoppen, de website Cuendet.nl op te heffen en de gasten verder te leiden naar NOVASOL.  

 

Achtergrond Cuendet

De van origine Zwitserse vakantiehuisverhuurder Cuendet heeft zich sinds haar oprichting gedurende enkele decennia ontwikkeld tot één van de leidende aanbieders van hoogwaardige vakantieonderkomens in Italië, met name in Toscane. Vooral op het gebied van serviceverlening en maatwerk ter plaatse groeide Cuendet uit tot een waar begrip binnen de vakantiehuizenbranche. Sinds 2009 is Cuendet onderdeel van NOVASOL A/S, één van Europa’s grootste aanbieders en zetelend in Denemarken. Deze in Nederland snel terrein winnende vakantiehuisverhuurder, onlangs nog beloond met een Zoover Award voor populairste vakantiehuisaanbieder (met een waarderingscijfer van 9,1), breidde het Cuendet aanbod verder uit met luxe vakantievilla’s in Frankrijk, Spanje en Kroatië. 


 
Cuendet integratie binnen NOVASOL

Cuendet accommodaties zijn per heden uitsluitend nog te boeken via novasol.nl. Frans Schoon, directeur NOVASOL Benelux, legt uit waarom: ‘’Met een aanbod van ruim 50.000 vakantiehuizen in 26 Europese landen zijn wij ervan overtuigd dat wij voor ieder type vakantiegast het geschikte vakantiehuis of villa hebben. Het is ontzettend belangrijk dat onze gasten hun ideale accommodatie gemakkelijk en snel kunnen vinden via de website. Het zoek- en boekproces wordt bij NOVASOL continu geoptimaliseerd zodat de gast snel en overzichtelijk het vakantiehuis van zijn keuze kan vinden. Om ook de gasten via Cuendet te voorzien van dit soort gebruiksvriendelijke zoekfilters en uitgebreide informatie over de vakantiehuizen, hebben we besloten om alles te integreren binnen novasol.nl. Daarbij hanteren wij bij NOVASOL hetzelfde hoge serviceniveau en de kwaliteit die de gast bij Cuendet gewend was’’.  

 

Tilburg, juli 2019

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen