Second Home Beurs: Gratis Tickets

Droomt u ook van een eigen vakantiehuis? Stop met dromen en kom naar de Second Home Beurs op 13, 14 en 15 maart in Jaarbeurs Utrecht. Download vandaag nog via NOVASOL Vakantiehuizen uw gratis tickets. Met zo'n toegangskaart kom je gratis binnen!

Download de gratis tickets

 

Wat houdt de Second Home Beurs in?

Op de Second Home Beurs (waar u alleen binnen komt met een toegangskaart) komt u alles te weten over de aankoop van een tweede huis voor uw vakanties of belegging. Droomt u van een vakantiehuis midden in de bossen? Of denkt u aan het aanschaffen van een huisboot? Waar u ook naar zoekt, bij de Second Home Beurs kunt u terecht voor al uw juridische, fiscale en andere vragen. Uiteraard staan de verhuurspecialisten van NOVASOL klaar om u te adviseren over een zorgeloze verhuur van uw vakantiewoning.

 

NOVASOL aanwezig op de Second Home Beurs!

second home beurs stand Komende editie zal Ronald van Beers, Product Manager Benelux spreken tijdens de seminar "Vakantiehuis verhuren : Invloed interieur & concepten op rendement" over de positieve invloed die interieur & verhuurconcepten hebben op het verhuurrendement.

Met 50 jaar ervaring waarbij we trends & ontwikkelingen op verhuurgebied op de voet volgen weten we heel goed wat onze gasten wensen bij het verblijf in een vakantiehuis. We zullen ingaan op trends, hoe NOVASOL te werk gaat en een praktische case belichten.

 

Datum
Tijd
Seminar
Standnummer
13, 14 en 15 maart 2020
12:30-13:00
3
504

 

Download de gratis tickets

 

 

Kom langs bij de NOVASOL-stand (504) voor:

Het succesvol verhuren van uw tweede huis of vakantiepark.
Advies over interieur en verhuurconcepten die uw bezetting verhogen.
✓ Een rendementsindicatie voor uw aan te schaffen woning.
✓ Renovatieadvies voor uw vakantiehuis met oog voor gastwensen.
✓ De voordelen van het verhuren van uw vakantiehuis via een verhuurpartner.
✓ Advies hoe u uw B&B ook als vakantiehuis kunt verhuren.
✓ Informatie over het aanschaffen van een huisboot voor de verhuur.
✓ Advies hoe u meer Duitse gasten kunt aantrekken.

Kortom, alles wat met de verhuur van vakantiehuizen te maken heeft. 

 

Afgelopen editie 2019 in Utrecht

NOVASOL was in oktober 2019 ook aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Onze verhuurspecialisten uit diverse regio’s stonden klaar om bezoekers te adviseren over de verhuur van een tweede huis. Er was veel aandacht voor enkele voorbeeldhuizen uit ons portfolio in Nederland waar een een hoog rendement wordt behaald. Een aantal van deze huizen zijn o.b.v. ons verhuuradvies aangepakt met het hoog op het behalen van een aantrekkelijk rendement.