Second Home Beurs: Gratis Tickets

De najaarseditie van de Second Home Beurs zal dit jaar in een extra ruime opzet plaatsvinden, op 2, 3 en 4 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Download vandaag nog via NOVASOL Vakantiehuizen uw gratis tickets. Met zo'n toegangskaart komt u gratis binnen!

 

Download de gratis tickets

 

Wat houdt de Second Home Beurs in?

Op de Second Home Beurs (enkel toegankelijk met geldige tickets) komt u alles te weten over de aankoop van een tweede huis voor uw vakanties of belegging. Droomt u van een vakantiehuis midden in de bossen? Of denkt u aan het aanschaffen van een huisboot? Waar u ook naar zoekt, bij de Second Home Beurs kunt u terecht voor al uw juridische, fiscale en andere vragen. Uiteraard staan de verhuurspecialisten van NOVASOL klaar om u te adviseren over een zorgeloze verhuur van uw vakantiewoning.

Aangepaste beursopzet voor uw veiligheid

Uiteraard heeft de beursorganisatie alle mogelijke maatregelen getroffen om een veilig beursbezoek te kunnen verzekeren. Over de beursopzet en getroffen maatregelen leest u hier meer.

NOVASOL aanwezig op de Second Home Beurs!

second home beurs stand

Ook komende editie zal Ronald van Beers, Product Manager Benelux spreken tijdens de seminar "Tweede woning verhuren : Op zoek naar rendement?" over de verhuurmogelijkheden van een vakantiehuis, appartement of huisboot.

Met meer dan 50 jaar ervaring waarbij we trends & ontwikkelingen op verhuurgebied op de voet volgen weten we heel goed waar de kansen liggen en kennen de wensen van onze gasten bij het verblijf in een vakantiewoning. We zullen ingaan op wat er bij komt kijken, trends, hoe NOVASOL te werk gaat en een praktische case belichten. 

 

Datum
Tijd
Seminar
Standnummer
2, 3 en 4 oktober 2020
2 x per dag
ntb
504

 

Download de gratis tickets

 

Kom langs bij de NOVASOL-stand (504) voor:

 Het succesvol verhuren van uw tweede huis of vakantiepark.
 Advies over interieur en verhuurconcepten die uw bezetting verhogen.
 Een rendementsindicatie voor uw aan te schaffen woning.
 Renovatieadvies voor uw vakantiehuis met oog voor gastwensen.
 De voordelen van het verhuren van uw vakantiehuis via een verhuurpartner.
 Advies hoe u uw B&B ook als vakantiehuis kunt verhuren.
 Informatie over het aanschaffen van een huisboot voor de verhuur.
 Advies hoe u meer Duitse gasten kunt aantrekken.

Kortom, alles wat met de verhuur van vakantiehuizen te maken heeft. 

 

Afgelopen editie 2019 in Utrecht

NOVASOL was in oktober 2019 ook aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Onze verhuurspecialisten uit diverse regio’s stonden klaar om bezoekers te adviseren over de verhuur van een tweede huis. Er was veel aandacht voor enkele voorbeeldhuizen uit ons portfolio in Nederland waar een hoog rendement wordt behaald. Een aantal van deze huizen zijn o.b.v. ons verhuuradvies aangepakt met het hoog op het behalen van een aantrekkelijk rendement. 

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen