Deel jouw leukste vakantiefoto & win!

Yes, de vakantie staat voor de deur.  Of misschien lig je zelfs al met de beentjes omhoog aan het zwembad bij je NOVASOL vakantiehuis. Tijd om van dat ligbed af te komen en een leuke foto te maken! Jij weet namelijk als geen ander wat de mooiste plekken in én rondom het vakantiehuis zijn. Inspireer andere vakantieliefhebbers via Instagram of Facebook met de hashtag #thisisnovasol en wie weet win jij een van de giftcards van IXXI. Zo kun je je mooiste vakantieherinnering(en) voor eeuwig vastleggen en aan de muur hangen.

vakantiefotos-gasten-novasol

 

Winnen

De mooiste vakantiemomenten moet je koesteren en daarom geeft NOVASOL iedere maand twee IXXI giftcards t.w.v. €50,- weg, zodat je een blijvende fotocollage kunt maken met jouw leukste vakantiefoto’s!

win-ixxi-giftcard
Bron: IXXI ©

 

Hoe doe ik mee?

Meedoen is simpel:

1. Maak een vakantiefoto in of rondom het NOVASOL vakantiehuis

2. Plaats deze foto openbaar op Instagram of Facebook en gebruik de hashtag #thisisnovasol

3. Afwachten! NOVASOL reageert iedere zomermaand (juli, augustus en september) onder de twee winnende foto’s en neemt persoonlijk contact op over het verzilveren van de prijs.

 

Informatie en voorwaarden ▼

1. De vakantiefoto dient in of rondom het vakantiehuis zijn gemaakt.
2. Deelname aan deze actie is gratis.
3. Er kan eenmalig deelgenomen worden aan deze actie.
4. Deze actie is uitsluitend bedoeld voor gasten die bij NOVASOL Benelux of Duitsland een vakantiehuis hebben geboekt in 2019. 
5. Medewerkers van NOVASOL zijn uitgesloten van deelname.
6. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
7. Je geeft bij het gebruiken van #thisisnovasol toestemming om de geplaatste foto(s) in te zetten ter ondersteuning van marketing- en communicatie uitingen van NOVASOL A/S. Bijvoorbeeld voor een repost of voor onze social media campagnes. 
8. Aangeleverde foto’s worden niet overgedragen aan een derde partij.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen