Boek je zomervakantie met flexibele aankomstdag!

Het is bijna zomer! En dat betekent dat er een nieuwe vakantie geboekt kan worden. NOVASOL maakt het eenvoudig om die zomervakantie in Zuid-Europa te boeken waar je gezin van droomt.

Bij NOVASOL hebben we vakantiehuizen en vakantieappartementen voor elke smaak. En nog leuker: We hebben de grootste aankomstflexibiliteit gedurende de hele zomer. Dat betekent dat je zelf kiest op welke dagen je aankomt en weer vertrekt. Kies bij ons een vakantiehuis, villa of appartement in Spanje, Kroatië, Frankrijk of Italië en profiteer van die flexibele aankomstdag. 

 

Boek je droomvakantie in Zuid-Europa 

Met de flexibele aankomstopties krijg je de volledige vrijheid om te kiezen wanneer je op vakantie gaat. Hierdoor zit je niet vast aan een vakantie van zaterdag tot zaterdag. Dit aanbod met flexibele aankomst is er extreem populair bij onze gasten! Kies hieronder waar je naartoe wil gaan deze zomer. Huur alvast je favoriete vakantiehuis, zodat je vakantieverblijf gegarandeerd is!

 

 ManarolaFlexibele aankomst in Italië

Kies voor een vakantiehuis met een flexibele aankomstdag in Italië. Boek nu een onvergetelijke vakantie in Italië, een bijzondere bestemming waarin je heerlijk kunt gaan genieten van de Italiaanse keuken, glooiende heuvels en historische cultuur. 

Vakantiehuis in Italië

 

 

Strand in SpanjeFlexibele aankomst in Spanje

Steeds meer toeristen trekken zowel in de zomer richting Spanje voor een heerlijke zonvakantie. Groot gelijk, want dit vakantieland biedt een oase aan diversiteit en ontspanning. Met een flexibele aankomstdag ga je zonder zorgen op vakantie!

Vakantiehuis in Spanje

 

 

KroatiëFlexibele aankomst in Kroatië

Kroatië is het nieuwe Italië: eindeloze stranden, talloze eenzame eilanden in de Adriatische Zee, oude cultuur, heerlijke landelijke keuken en mediterrane levensstijl. Huur nu een vakantiehuis met flexibele aankomstdag in Kroatië en geniet van een onvergetelijke vakantie.

Vakantiehuis in Kroatië

 

 

FrankrijkFlexibele aankomst in Frankrijk

Frankrijk is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld. Geen wonder, immers trekt La France aan met het beste eten, kleurrijke stranden, prachtige kastelen, modieuze kustdorpen en prachtige natuur. Met een flexibele aankomstdag begint je vakantie in Frankrijk pas echt goed!

Vakantiehuis in Frankrijk

 

 

Voordelen van het kiezen van optionele aankomst

✔️ Reis wanneer het jou uitkomt

✔️ Vermijd files op drukke snelwegen

✔️ Kies zelf het aantal dagen

Boek een vakantie met onze flexibele aankomsten en je krijgt de volledige vrijheid om te kiezen wanneer je wilt gaan. Je bent daarom niet gebonden aan aankomst en vertrek op zaterdag en zaterdag. Het belangrijkste voordeel van optionele aankomst is dat je eventuele zorgen over files op de snelweg kunt vergeten. Daarnaast krijg je voldoende gelegenheid om je vliegticket te boeken op de goedkoopste dagen en zo geld te besparen op de zomervakantie. 

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen