Over NOVASOL Vakantiehuizen

Meer dan 50 jaar geleden - op 28 december 1968 - werd een nieuwe onderneming, het toenmalige Nordisk Ferie, opgericht. De nieuwe organisatie is begonnen met de verhuur van vakantiehuizen in Noorwegen. Van een regelrechte "one-man-show" vanuit een kelder in de stadswijk Nørrebro te Kopenhagen, groeide het bedrijf tot de grootste aanbieder van vakantiehuizen, aanvankeljk in Noord-Europa, nu NOVASOL genaamd.

 

Het onderscheid tussen toen en nu is groot - toch zijn de wezenlijke principes en standaarden onveranderd gebleven. NOVASOL is vandaag de dag een internationaal concern met dochterondernemingen in vele Europese landen, talrijke servicebureau´s in de geliefde vakantiegebieden en tevens meer dan 400 bekwame en enthousiaste medewerkers.

Al meer dan 50 jaar staat de klant centraal en handhaaft NOVASOL nog altijd de volgende kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. NOVASOL onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met een optimale, persoonlijke service en geloofwaardigheid. Daarom is voor NOVASOL een vertrouwensvolle samenwerking met onze huiseigenaren zeer belangrijk om zo de kwaliteit van onze vakantiehuizen te kunnen waarborgen.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers aangezien wij van hen een grote inzet verwachten, waardoor een goede service ten opzichte van onze klanten gegarandeerd kan worden. Het beleid is immers gebaseerd op loyaliteit van zowel onze klanten als van onze huiseigenaren. NOVASOL kan dit echter alleen realiseren door geloofwaardigheid en hard werken onder het motto "Je krijgt wat wij je beloven - en het liefst nog ietsje meer!"
 
"Ik hoop dat onze website je en eerste indruk geeft van onze organisatie en wanneer je interesse hebt om onze kwaliteit, service en geloofwaardigheid te ervaren: Wij heten je alvast van harte welkom!"

 

Met vriendelijke groeten,

Team NOVASOL

 

 

Perscontact

press@novasol.com

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen