Waarom kiezen voor NOVASOL?

Profiteer van de vele voordelen die NOVASOL je te bieden heeft. Door onze internationale organisatie en jarenlange ervaring heeft NOVASOL een uitgebreid netwerk op weten te bouwen met een grote voorraad aan kennis. Hierdoor kunnen wij je interessante en aantrekkelijke voordelen bieden om je vakantie zo feilloos te laten verlopen.

 

 

✓ Boek eenvoudig en veilig online zonder boekingskosten

Een vakantiehuis boeken gaat eenvoudig, veilig en snel via onze website. Klik op het tabblad ‘bestemmingen’, kies uw vakantieland naar wens, voer je voorkeuren in en vind je droomhuis.

 

✓ Huren met de Beste Prijs Garantie

Door onze Beste Prijs Garantie ben je er absoluut van verzekerd dat je de laagste prijs betaalt voor het huis dat je geboekt heeft. We garanderen onze beste prijzen voor alle vakantiehuizen en indien je hetzelfde vakantiehuis tegen dezelfde condities bij een andere aanbieder voor een lagere prijs kan boeken, dan betalen wij het verschil aan je terug.

 

✓ 50 jaar professionele ervaring

NOVASOL Vakantiehuizen is opricht op 28 december 1968. Hierdoor heeft NOVASOL jarenlange internationale ervaring kunnen vergaren en heeft de organisatie zich ontplooit tot één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen binnen heel Europa. Neem je dan ook vooral contact met ons op voor een persoonlijk advies.

 

✓ Ruim aanbod met meer dan 50.000 vakantiehuizen

NOVASOL verhuurt meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreidt over de beste locaties in heel Europa. Van het natuurrijke Scandinavië tot de interessante Europese binnenlanden als de Mediterrane Zuidkust. Je komt onze vakantiehuizen overal tegen. Op deze manier vindt je altijd wel een vakantiehuis dat bij je past.

 

✓ Zekerheid met het Security Pakket

In deze tijden van economische onzekerheid biedt NOVASOL een extra Zekerheidsgarantie gratis aan. Hierdoor verzekerd NOVASOL je zorgeloos op vakantie te kunnen gaan. Lees op onze website welke garanties wij je bieden met dit pakket.

 

✓ Op en top Service en Kwaliteit

In de meeste landen, waar wij vakantiehuizen verhuren, hebben wij een paar servicebureaus. Onze collega's ter plaatse staan je graag te woord en zullen je zo goed mogelijk helpen bij problemen om uw vakantie tot een succes te maken.

 

✓ Speciale Aanbiedingen

NOVASOL werkt samen met verschillende partners. Alle partijen zijn gespecialiseerd in bepaalde diensten die uw vakantie nog makkelijker en leuker kunnen maken.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen