Partners

NOVASOL Vakantiehuizen is het ideale bedrijf om jouw merk te versterken als het gaat om reisbureau partnerships, whitelabel oplossingen, XML-feed, partnerlinks en Joint Promotions. Bedrijven zoals Bruna, With Locals, Nationale Postcode Loterij en Air Miles gingen al eerder een succesvolle samenwerking aan. Interesse in een samenwerking?

Stuur een e-mail en we bekijken samen de mogelijkheden!

 

Huidige partners

  • Bruna
  • Withlocals
  • Piet Klerkx
  • Nationale Postcode Loterij
  • Air Miles

 

      

Partner worden?

Wil jij ook een partner worden van NOVASOL of wil je met ons een samenwerking aangaan? Vraag direct naar onze mogelijkheden per e-mail.

 

Joint Promotions

Doordat wij actief zijn in verschillende Europese landen bestaat er de mogelijkheid een Joint Promotion aan te gaan die zowel in eigen land als op internationaal gebied veel voor je kan betekenen. Wij zijn altijd ge√Įnteresseerd om een nieuwe samenwerking aan te gaan!

Partnerlink

De basisversie van een 1-op-1-samenwerking houdt in dat je zich inschrijft als partner van NOVASOL en een agentcode ontvangt. Met deze agentcode plaats je een link naar www.novasol.nl waarbij de boeking van een bezoeker, welke via je link komt, je commissie oplevert!

Reisbureau partnership

Wil je als reisbureau ook NOVASOL vakantiehuizen aanbieden? Bied je klanten nog meer keuze door onze vakantiehuizen toe te voegen aan je assortiment. Je ontvangt commissie voor iedere boeking die je realiseert. Je vindt onze vakantiehuizen in meer dan 27 Europese landen en elk vakantiehuis is uniek. Veel voordeel dus!

Whitelabel oplossing

Met de Whitelabel oplossing maak je gebruik van ons volledige boekingsmodule  door middel van een eenvoudige integratie of pop-up op je eigen website.

 

 

XML feed

Intergreer de volledige boekingsmodule op je eigen website met een XML-connectie. GPS-co√∂rdinaten zijn hierbij ook verkrijgbaar per huis. 

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen