NOVASOL start grootschalige jubileum campagne

50-jarig bestaan wordt aangegrepen voor uitgebreide viering

 

Tilburg, februari 2018

Onder het motto “Wie jarig is trakteert!” viert NOVASOL Vakantiehuizen dit jaar haar 50e verjaardag. In 1968 werd de organisatie in Denemarken opgericht en 50 jaar later worden 50.000 vakantiehuizen in 27 Europese landen exclusief door NOVASOL verhuurd. Reden om het gehele jaar met zo veel mogelijk partijen dit heuglijke feit te vieren.

 “ Wij zijn uiteraard erg trots om van een kleine speler met uitsluitend vakantiehuizen in Scandinavië te zijn uitgegroeid tot de grootste aanbieder in Europa met een groot gevarieerd aanbod en wijdvertakt netwerk van servicekantoren. We staan hier graag bij stil en vieren dit succes uitgebreid in 2018, “ aldus Frans Schoon, directeur Benelux.

NOVASOL viert dit jubileum niet alleen. Gekozen is voor een campagne die wordt uitgerold over alle groepen waarmee de organisatie samenwerkt. De meest loyale gasten van NOVASOL ontvangen een waardevol cadeau, verhurende huiseigenaren maken kans op een mooi bedrag bedoeld om hun vakantiehuis in te richten en ook de eigen medewerkers van NOVASOL worden nauw betrokken bij de campagne. Verkopende partners tenslotte waarmee NOVASOL nauw samenwerkt maken binnenkort kans op een kantoorborrel om het feest mee te vieren.

Meer informatie over de jubileum campagne is hier te vinden: www.novasol.nl/50jaar

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen