Reisgraag Award voor Beste Vakantiehuizen aanbieder

Tweede Award op rij is gouden rand in jubileumjaar

 

Tilburg, januari 2018

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft NOVASOL de Reisgraag Award in de categorie ‘Beste Reisorganisatie Vakantiehuizen‘ gewonnen.

Afgelopen week reikte Reisgraag voor de 7de keer prijzen uit aan de beste reisorganisaties van Nederland. Bij deze belangrijke publieksprijs in de reisbranche worden meer dan 15.000 reviews over een geheel jaar, in dit geval 2017, nader bekeken. NOVASOL kwam hierbij als hoogste uit de bus met een totaalscore van 8,4; zelfs nog een tiende hoger dan haar winnende score in het vorige jaar.

“Uiteraard zijn we vereerd dat we deze mooie award voor het tweede jaar in ontvangst mogen nemen. Een kroon op ons werk, vooral omdat het een prijs is op basis van consumentenwaardering. Zeker in dit voor ons zo bijzondere jubileumjaar waarin we vieren dat NOVASOL 50 jaar bestaat, geeft deze prijs een extra gouden rand aan 2018”, zegt Frans Schoon, directeur Benelux. “ NOVASOL is erg trots om te zijn uitgegroeid van een kleine speler met alleen aanbod van vakantiehuizen in Scandinavië tot de grootste aanbieder in Europa met 50.000 vakantiehuizen in 27 landen. Wij zijn van mening dat we de Reisgraag Award onder meer te danken hebben aan een aantal punten waarin we uitblinken en goed naar onze gasten luisteren.”, aldus Frans Schoon.

Voorbeelden hiervan zijn de direct getoonde beschikbaarheid van de vakantiehuizen waardoor er voor een definitieve boeking geen aanvraag hoeft plaats te vinden. Daarnaast de serviceverlening met 27 eigen servicekantoren ter plaatse op populaire bestemmingen. Flexibiliteit is eveneens een belangrijke pijler voor NOVASOL op het gebied van service, aankomstdagen en lengte van verblijf dat steeds meer variabel wordt. Onlangs is bovendien de volledig nieuwe op klantbehoefte ingerichte website gelanceerd. Middels de unieke ‘huizenzoeker’ vindt de bezoeker eenvoudig het vakantiehuis dat bij hem past.

“Uiteraard willen we iedereen die gestemd heeft op NOVASOL hartelijk bedanken. In 2018 blijven we ons ten volle inspannen om onze gasten een volledig onbezorgde vakantie te bezorgen zodat we in 2019 opnieuw kunnen meedingen naar de titel van Beste Reisorganisatie Vakantiehuizen!” besluit Frans Schoon.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen