Samenwerking Flixbus en NOVASOL van start

Touringcar als alternatief voor eigen auto richting vakantiehuis

 

Tilburg, februari 2018

Met de touringcar afreizen naar een vakantiehuis is nu mogelijk dankzij een samenwerking tussen FlixBus en NOVASOL. De Europese marktleider voor touringcars en Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen hebben hiervoor de handen ineen geslagen. De jonge vervoersonderneming FlixBus doet in heel Europa 1.200 plaatsen aan waaronder veel populaire vakantiestemmingen. Vanuit het zuidelijke Sicilië tot aan het noordelijke Denemarken. Tegelijkertijd heeft NOVASOL meer dan 50.000 vakantiehuizen in 27 Europese landen exclusief onder contract. Beide aanbieders bieden graag een alternatief voor het reizen met eigen auto dat bovendien een comfortabele, stressvrije en milieuvriendelijke manier is om het vakantieadres te bereiken.

Veel vakantiehuizen van NOVASOL bevinden zich in toeristische gebieden die mede dankzij de goede infrastructuur ter plaatse de uw eigen auto vaak overbodig maken. Als voorbeeld dient het nieuwe NOVASOL appartementencomplex Prora Solitaire in Prora/Binz op het eiland Rügen. Het complex ligt direct aan het mooiste strand van Rügen en beschikt over eigen wellnessfaciliteiten. FlixBus rijdt Binz en het eiland Rügen vanuit verschillende Nederlandse steden aan.

Een goed voorbeeld van een zonnige bestemming is bijvoorbeeld het Kroatische Pula, één van de hotspots van Kroatië. Het biedt de mogelijkheid een stedenbezoek te combineren met een ontspannen strandvakantie. NOVASOL beschikt over het grootste aanbod aan vakantiehuizen in de omgeving dus een perfecte match. De lijst is eindeloos en toont aan dat de bus een goed alternatief is voor een vakantie met eigen auto.

Om de betekenis van deze samenwerking te benadrukken, heeft NOVASOL’S CEO Bernd Muckenschnabel bij zijn laatste werkreizen door Kroatië en Hongarije zelf gebruikt gemaakt van de FlixBus. “Ik heb nu tijdens mijn reis tijd gehad om mijn aanstaande meetings voor te bereiden. Dankzij de Wi-Fi kon ik tevens mijn mail bijwerken. Dat was luxe. Het leukste vond ik dat ik verschillende mensen leerde kennen in de bus en dat ik volop kon genieten van de omgeving en de natuur.” aldus Muckenschnabel.

Naast gezamenlijke marketingactiviteiten is binnenkort het FlixBus aanbod op de NOVASOL website te vinden en omgekeerd kunnen FlixBus klanten eenvoudig hun vakantiehuis van NOVASOL op de FlixBus website boeken.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen