Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Kijkt u naar vakantiehuisjes in Zuid-Frankrijk? Kijk eens in het aanbod van Novasol

De mooiste vakantiehuisjes in Zuid-Frankrijk vindt u natuurlijk bij Novasol!

Kijk in het grote aanbod vakantiehuisjes in Zuid-Frankrijk bij NOVASOL, bestel de catalogus, kijk op de site.

Vakantiehuisjes Zuid-Frankrijk

Wilt u een vakantie waarbij de woorden zon, zee en strand voorop staan, dan is Zuid-Frankrijk de perfecte plek voor u! Al deze ingrediënten zijn hier namelijk volop aanwezig. Voeg daarbij het heerlijke Zuid-Franse eten en uw vakantie is compleet. Vooral in een van de vakantiehuisjes van NOVASOL zult u genieten van uw Zuid-Franse vakantie.


Zuid-Frankrijk- bergen, stranden en moerassen

In het westen van Zuid-Frankrijk vindt u de moerassen van de Camargue en de Cévennes met een heleboel stranden. Voor een heerlijke rustige wandeling kunt u een uitstapje maken naar de Pyreneeën in het zuiden en voor de liefhebbers van cultuur zijn Barcelona en de havenstad Sète ook zeer de moeite waard. Sète heeft als bijnaam "het kleine Venetië" en u zult duidelijk zien waarom.

In het Canal du Midi liggen de Écluses de Fonséranes vlak bij de plaats Béziers. Hier zijn in totaal negen sluizen die zorgen voor een verval van 312 meter, een indrukwekkend gezicht. In het Parc Régional de Camargue kunt u wilde paarden en flamingo's zien, die hier vrij rondlopen. Verder aan de kust ligt de prachtige Côte d'Azur met zijn vele mondaine badplaatsen, zoals Saint Tropez, Cannes en Nice. Wie weet wordt er voor u in Cannes wel de rode loper uitgerold!

Geniet ook van de Zuid-Franse keuken met veel streekgerechten zoals ratatouille of Provencaalse stoofpot en voor degenen die ook tijdens de vakantie op de lijn willen letten: een smakelijke salade nicoise. Drink daarbij eens de lokale wijn Bellet, een prima wijn uit Zuid-Frankrijk.

In de vakantiehuisjes van NOVASOL krijgt u een perfecte vakantie. We hebben voor elk wat wils: of u nu een scherpgeprijsd eenvoudig vakantiehuisje wilt, of eentje met alle moderne voorzieningen en luxe.

NOVASOL werd in 1968 opgestart als een eenmansbedrijfje, dat uitsluitend in Noorwegen huisjes verhuurde. Op dit moment verhuurt NOVASOLl vakantiehuisjes in het grootste gedeelte van Europa en heeft het dochterondernemingen op Europees niveau. Inmiddels zijn er 400 medewerkers in dienst bij NOVASOL. De woorden service, kwaliteit en geloofwaardigheid zijn nog steeds belangrijk voor ons.

Last-minute aanbiedingen

Zoek vakantiehuizen in Frankrijk