Drijvend vakantiehuis

iAlle hens aan dek! Vakantie op het water doorbrengen is mooi en zorgt voor een heel bijzondere ervaring. Probeer het ook eens, huur je eigen drijvend vakantiehuis in Europa. In het aanbod vind je zowel drijvende vakantiehuizen die vast aan de kade liggen. Beleef een bijzondere vakantie aan of op het water. Geniet van ver uitgestrekte uitzichten en kom tot rust door het geluid van kabbelend water. In een vakantiehuis op het water kun je tal van ontspannende activiteiten beleven. Spring in het water om heerlijk te zwemmen, ga uren zonnebaden of gooi je vishengel uit bij je vakantiehuis. Lees snel verder en ontdek alle voordelen van een drijvend vakantiehuis.

Waarom vakantie vieren op een drijvend vakantiehuis?

  • Een unieke vakantie ervaring
  • Je bent de kapitein aan boord van het vakantiehuis
  • Geen vergunningen nodig
  • De mooiste panorama's op het water
  • Zowel verankerde als huisboten waarmee je kunt varen
  • Verschillende soorten boottypes
  • Flexibele verblijfsperiode
  • Gratis parkeren en instructies

Populaire bestemmingen voor drijvende vakantiewoningen

Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiehuis op het water, maar weet je niet zo goed waar je naar toe wilt gaan? We hebben de 3 populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen vakantie in één van onze drijvende huizen en huisboten op een rijtje gezet:

Duitsland

Vakantie op het water is altijd al een droom voor miljoenen mensen geweest. In een mooi Duits vakantiehuis op het water wonen, genieten van de ongerepte natuur en daarbij toch alle comfort binnen handbereik hebben. Af en toe vanuit het terras een duik nemen in het water en daarna op het dek van de zon genieten. Dat is nu mogelijk met onze mooie vakantiehuizen op het water in Duitsland.

Nederland

Met een vakantiehuis op het water in Nederland heb je zowel binnen als buiten veel ruimte en kun je de vakantiedagen naar eigen wens indelen. Wil je in een restaurant dineren, dan vaar je gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde haven. Ook inkopen doen en mooie bezienswaardigheden bezoeken is met een drijvend vakantiehuis in Nederland kinderlijk eenvoudig. In ons aanbod vind je ook diverse vakantiehuizen waarmee je wellicht niet kunt varen, maar die wel prachtig gelegen zijn op het water. Deze woningen bieden een prachtig uitzicht op bijvoorbeeld het Uitgeestermeer of het IJsselmeer. Beleef het gevoel van vrijheid tijdens een vakantie op het water in Nederland.

Jouw drijvende vakantiewoning in Europa 

Vanuit je drijvende huis spring je na het ontbijt direct in het water. Of je nu met je drijvende vakantieaccommodatie permanent aangemeerd blijft aan de oever of tochtjes over het water maakt, je bent hier kapitein op „eigen“ schip. Bij NOVASOL vinden vrijetijdskapiteinen drijvende huizen in Nederland, Frankrijk en Duitsland – van luxueuze watervilla’s tot kleine motorjachten - het zal je aan niets ontbreken tijdens deze dobberende vakantie. Dat wordt sowieso een onvergetelijke ervaring!

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen