Overnachten op een vakantiepark

In ons aanbod vind je ook vakantiehuizen die zijn gelegen op vakantieparken in Europa. Deze vakantieparken bevinden zich in mooie natuurgebieden, midden in de bossen of aan het water. Daarnaast bieden deze parken vaak diverse faciliteiten op locatie. Zoals een riant binnen- en of buitenzwembad op locatie en een eetgelegenheid. Om die reden zijn vakantiehuizen op vakantieparken vaak populair voor ontspannen gezinsvakanties. Ben je benieuwd geworden? Lees hieronder dan meer over onze vakantiehuizen op vakantieparken in Europa!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

6 voordelen van een vakantiehuisje op een vakantiepark

  1.  Kinderen krijgen de ruimte en maken meteen vriendjes
  2.  De hond mag mee op vakantie
  3.  Je kunt altijd fietsen en wandelen vanuit je vakantiehuisje
  4.  Je vindt in elke regio leuke buitensport activiteiten
  5.  De parken bevinden zich vrijwel altijd midden in prachtige natuur
  6.  Op locatie zijn er diverse faciliteiten aanwezig voor het hele gezin, zoals een zwembad, tennisbaan of bowlingbaan

 

Vakantieparken in Europa

Nederland

Ook ons eigen land heeft mooie vakantieparken voor het hele gezin. Ieder park heeft iets anders, iets bijzonders, te bieden. De afgelopen jaren is het aanbod sterk gegroeid, waardoor je geniet van een ruime keuze aan vakantieparken in Nederland. Deze parken zijn vrijwel allemaal gelegen in prachtige natuurgebieden. Zo kun je de mooiste wandelingen of fietstochten maken met het gezin vanuit je vakantiehuis. Daarnaast is ook de hond welkom. Kortom, een vakantiepark in Nederland is ideaal voor een gezinsvakantie dicht bij huis!

België

Begin je ontdekkingsreis vanuit een van onze Belgische vakantieparken. Natuur en ontspanning staan centraal tijdens je vakantie in een vakantiehuis van NOVASOL. Bezoek het nieuwgebouwde Sunclass Sonnevijver Vijverdorp waar je kunt genieten van de Hoge Kempen. Ook in de Belgische Ardennen bieden we diverse vakantiehuizen aan op vakantieparken. Beleef een avontuurlijke vakantie in de Ardennen en geniet van het comfort van een vakantiepark.

Duitsland

Een vakantiehuis op een vakantiepark biedt vrijheid en afwisseling om optimaal te genieten van je vakantie. Of je nu houdt van cultuur, natuur, of heerlijk eten, een vakantiehuis is de ideale basis voor iedere vakantie! Onze vele vakantieparken in Duitsland bevinden zich in de mooiste natuurgebieden. Waai uit aan de Oostzee in vakantiepark Travemünde Strand  of boek een huisje op een vakantiepark op het eiland Rügen.

Frankrijk

De NOVASOL vakantieparken in Frankrijk liggen verspreid over heel dit vakantieland. Je vindt onze vakantieparken in Frankrijk aan de kust, het binnenland en in de bergen van de Franse Alpen. Geniet van comfort en luxe in mooie en verzorgde bungalows voor een onbezorgde vakantie met het hele gezin.

Oostenrijk

Onze vakantieparken in Oostenrijk bieden plezier en vertier voor de hele familie, zowel in het zomer- als in het winterseizoen. De meeste chalets of bungalows op onze vakantieparken zijn te vinden in het berggebied van de Oostenrijkse Alpen, dichtbij fijne skipistes en mooie wandelroutes.

Tsjechië

In Tsjechië kun je van rust en ontspanning genieten in de natuur. Onze vakantieparken in Tsjechië zijn vooral in de bossen te vinden, in de buurt van een prachtig meer. Zowel in de zomer als in de winter kun je hier genieten van een onbezorgde familievakantie.

Spanje

Met een vakantiehuis of appartement op één van de NOVASOL golfresorts in Spanje, combineer je plezier met ontspanning. De uitdagende golfbanen en uitstekende faciliteiten van de golfresorts in Spanje zorgen voor een heerlijke golfvakantie onder de zon.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )