Vakantiehuis in Centraal-Frankrijk

vakantiehuis in centraal-frankrijk

Vakantiehuis in Centraal-Frankrijk

Ga voor je vakantie naar een prachtige regio vol verrassingen: Centraal-Frankrijk. Een architecturaal en natuurlijk erfgoed en uitzonderlijke gastronomie. Je wordt verleid door Centraal-Frankrijk die rijk is aan dingen om te zien, te doen en te proeven! Eenentwintig weelderige kastelen, betoverende bossen, meren en culinaire specialiteiten, maken van Centraal-Frankrijk de perfecte bestemming om een geslaagde vakantie vanuit een vakantiewoning in Frankrijk.

Populaire vakantiehuizen - Centraal-Frankrijk

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Centraal-Frankrijk

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Centraal-Frankrijk

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Centraal-Frankrijk

Loading...

De schoonheid van Centraal-Frankrijk

Het huren van een vakantiehuis in Centraal-Frankrijk maakt een vakantie in Frankrijk zoveel leuker en gemakkelijker. De vakantiewoningen in de omgeving staan ​​bekend om hun charme en authenticiteit. Afhankelijk van de stad vind je middeleeuwse invloeden, gotische of houten huizen. Ga wel even langs de mythische kastelen van de regio: Cheverny, die Hergé de Moulinsart inspireerde in Kuifje, maar ook Chambord, Chenonceau en Azay-le-Rideau, die hun bestaan ​​te danken hebben aan de wil van koning François I. Wandel langs de rivier de Loire of bezoek de magische steden Blois of Ambroise die zoveel mijmering aanmoedigen.

Wat te doen vanuit een vakantiehuis in Centraal-Frankrijk?

Huur je vakantiehuis in Centraal-Frankrijk in de steden Orleans, Bourges of Tours, elk gekenmerkt door geschiedenis en cultuur. Je kunt zowel historische nieuwsgierigheid als kunst van het draaien combineren. Met de auto of met de fiets, maak een rondleiding door de wijnroute van de regio. Naast het aanbieden van prachtige panorama's, kunt u de troglodietenkelders bezoeken waar vaten en flessen worden opgeslagen! Maak van de gelegenheid gebruik om de grote regionale wijnen te proeven, of het nu wijnen uit de Touraine, Bourgondië of andere namen, die meer discreet maar net zo lekker zijn als de Menetou-Salon. Samen met deze wijnen kunt je andere gastronomische hoogstandjes te combineren, zoals wild, aardappeltaart of een toast met Chavignol-mest!

Natuur rondom je vakantiehuis in Centraal-Frankrijk

Je zult genieten van de schoonheid van prachtige tuinen, parken en grote beschermde gebieden. De Marais de la Brenne, bijvoorbeeld, maar ook het bos van de Loiret, op de grens van de Beauce, bieden het hele jaar door een breed scala aan activiteiten en recreatie. Wandelingen, vis- of recreatieparken; laat je verleiden! Om je te helpen genieten van een onvergetelijke vakantie, hebben wij voor je de beste vakantiehuizen in Frankrijk geselecteerd.