Op zoek naar een geweldige last minute vakantie? 

Voor een echte stressvrije vakantie boek je een last minute vakantie bij NOVASOL. Geniet optimaal van je goedkope vakantie met een in prijs gereduceerd vakantiehuis. Ontspan met een cocktail of lig heerlijk aan het strand. Het enige dat je hoeft te doen is achterover leunen en genieten!

Als de weersvoorspelling er de komende paar dagen goed uitziet, of als je een spontane vakantie wilt, bekijk dan de Last Minute-aanbieding van NOVASOL.

Druk op om de kaart te activeren

Jouw verblijf tijdens je last minute vakantie in een vakantiewoning

Wil je er even tussenuit en ontspannen in een last minute vakantiehuis? Geen probleem! Met NOVASOL kun je bijzonder goedkoop in een vakantiehuis verblijven als je op korte termijn op vakantie wilt gaan. Vind hier je last minute appartement of vakantiehuis en breng ontspannen dagen door met een echte last-minute prijs!

last minute vakantie aan de zee

 

Zin in een spontane vakantie? Onze last minute vakantiehuizen zijn verspreid over heel Europa. Met onze gereduceerde last minute vakantiehuizen worden al je vakantiewensen vervuld. Een last-minute vakantie kan heel divers en gevarieerd zijn. Kies voor een strandvakantie, actieve vakantie, wellness- of eilandvakantie voor jezelf en je gezin in een vakantiehuis van NOVASOL.