Vakantiehuis op Cyprus

Het mediterrane eiland Cyprus is de perfecte bestemming als je droomt van een vakantie vol geschiedenis, cultuur, natuur en prachtige stranden. Boek een vakantiehuis op Cyprus en ervaar dit prachtige eiland in al zijn glorie!

Vakantiehuis Cyprus

Populaire vakantiehuizen - Cyprus

Loading...

Vakantiehuizen op Cyprus

Er is geen betere manier om een bestemming te leren kennen dan door het boeken van een comfortabel vakantiehuis. Boek je vakantiehuis op Cyprus bij NOVASOL en begin alvast te genieten van je vakantie. Bij NOVASOL heb je de keuze uit een ruime selectie vakantiehuizen op Cyprus, variërend van gezellige appartementen dicht bij het strand en de zee tot grote vakantiehuizen met panoramisch uitzicht en ruimte voor het hele gezin.

Paphos Cyprus

Wat valt er te zien en doen op Cyprus?

Het UNESCO-werelderfgoed Paphos, is de perfecte plek om je avontuur op Cyprus te beginnen. In Paphos kun je de koningsgraven van West-Cyprus bezoeken. In Nicosia, de hoofdstad en grootste stad van het eiland, kun je de fascinerende combinatie van middeleeuwse en moderne architectuur ervaren en de Sint-Janskathedraal bezoeken.   

Nissi strand in Aiya Napa, Cyprus

De stranden van Cyprus: een mediterraan paradijs

De Cypriotische kustlijn is meer dan 800 kilometer lang en biedt enkele van de mooiste stranden van de Middellandse Zee. Eén daarvan is Nissi Beach in de populaire badplaats Ayia Napa, dat indruk maakt met zijn fluweelzachte zand en kristalheldere water. Het water aan de stranden van Coral Bay in Paphos zijn ondiep (en dus zeer kindvriendelijk). Er zijn ook tal van watersportactiviteiten voor jong en oud langs de eindeloze kustlijn van Cyprus. Ook voor actieve vakanties.