Vakantie in een natuurhuisje

Shhh, hoor je dat?

Precies, je hoort helemaal niks... Met je natuurhuisje geniet je van alle rust. Na een stap buiten de deur zie je de zonnestralen die door de bladeren schijnen. In de verte hoor je geritsel. Misschien was dat wel een hert? Achter je hoor je vogelgezang, die tussen de bomen door verder echoed. Je ademt even diep in en uit en realiseert je dat je echt gelukkig bent zo midden in de natuur...

Een vakantiehuis in de natuur; wie droomt daar nu niet van? Word rustig wakker met uitzicht op een meer, de bergen of een bos en begin de dag vol energie. Het natuurhuisje is het ideale toevluchtsoord voor een vakantie in de natuur.

Druk op om de kaart te activeren

Genieten in je eigen natuurhuisje

Geniet van een weekjes vertoeven in je eigen natuurhuisje en vier je vakantie tussen de natuur! Verblijf in of naast prachtige bossen, kabbelende beekjes of tussen de heidevelden. Deze vakantiehuizen liggen namelijk op de mooiste en wellicht ook rustige plekjes in de natuur. Zo geniet jij optimaal van de bossen, de bergen, het platteland of het water.

Voordelen van een natuurhuisje

Ben je het ook zo zat dat je tent wegwaait of dat je de halve camping moet doorlopen om een toilet te zoeken? Met een vakantiewoning in de natuur, a.k.a. een natuurhuisje, geniet je van alle gemakken die een vakantiehuis je biedt.

  1. Geniet van meer comfort tijdens je vakantie in de natuur
  2. Je bent niet afhankelijk van het weer!
natuurhuisje

 

Voor wie is een natuurhuisje geschikt?

Wat is er nu nog beter dan wakker worden en vogels horen fluiten? Geen herrie, geen gedoe, geen drukte. Voor sommige mensen is dat gevoel van rust echt heerlijk!

  • Natuurliefhebbers
  • Natuurfotografen
  • Vogelspotters
  • Wandelaars en fieters
  • Liefhebbers van rust

 

Pure natuurbelevenis in Scandinavië

In Noorwegen en Zweden hebben we een reeks 'back to nature'-vakantiehuizen geselecteerd die de meeste natuurliefhebbers enthousiast zullen maken. In Noorwegen vind je gletsjers, fjorden, bergen en watervallen. In Zweden geniet je van meren, bossen en de zee. Deze afwisseling maakt dit een goede locatie voor een vakantie in een natuurhuisje!

Natuurhuisje