Groepsaccommodatie in Europa

Groepsaccommodaties zijn ideaal voor feestelijke of zakelijke gelegenheden voor grote groepen. De vraag naar grote groepsaccommodaties is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Niet alleen voor een vakantie met de familie, maar ook steeds meer voor allerlei feestelijke gelegenheden. In ons assortiment vind je diverse ruime vakantiehuizen die te boeken zijn als groepsaccommodatie. Of je voorkeur nu uitgaat naar een verbouwde boerderij in een landelijke omgeving, een villa of een prachtige woning aan het water. In ons aanbod vind je gegarandeerd een groot vakantiehuis dat voldoet aan je wensen en behoeften.

Druk op om de kaart te activeren

Besteed quality time met familie en vrienden

Dankzij de drukte van tegenwoordig is er een duidelijke trend waarneembaar waarin mensen zich terugtrekken om waardevolle tijd door te brengen met hun familie en vrienden. In een vakantiehuis heb je de tijd om samen te onthaasten en echt quality time samen door te brengen. In een ruim vakantiehuis vind je de flexibiliteit om samen te koken, spelletjes te spelen en bij te kletsen, kortom: ongedwongen fijne herinneringen maken. Wij bieden een ruim aanbod aan vakantieverblijven, zoals villa´s, herenhuizen en kastelen in heel Europa. Deze vakantiehuizen hebben niet alleen plaats voor veel personen, maar maken het ook mogelijk te genieten van de bijzondere sfeer. Daarnaast zijn de locaties geschikt voor tal van feestelijke gelegenheden.

 

De voordelen van een groepsaccommodatie

  • Exclusiviteit – Het vakantiehuis staat volledig tot je beschikking.
  • Privé-sfeer – Een ongedwongen samenzijn is hier mogelijk, waarbij er naast de gezamenlijke ruimtes altijd voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om je even terug te trekken.
  • Vrijheid – je hebt geen verplichtingen en kunt zelf alles bepalen.
  • Individualiteit – Je kunt een evenement op maat regelen en precies zo organiseren als je dat wilt.
  • Gemeenschappelijk – Van begin af aan kunnen familie en vrienden bij de planning worden betrokken.
  • Vakantiemogelijkheden – In aansluiting op de feestelijke gelegenheid kun je nog heerlijk genieten van een paar ontspannen vakantiedagen.

 

Groepsaccommodaties in Nederland

In ons aanbod van riante vakantiehuizen in Nederland vind je diverse bijzondere accommodaties voor verschillende gelegenheden. Zo vind je in Friesland prachtige accommodaties in de omgeving van heide- en laagveengebieden. Bevaar samen met vrienden en familie het Sneekermeer of maak de mooiste wandelingen in het Drents-Friese Wold. Ook bieden wij diverse groepsaccommodaties in het groene Overijssel. Deze bevinden zin de omgeving van prachtige bosgebieden.  Ook die vakantiehuizen zijn perfect voor fijne vakanties samen met familie en vrienden, maar kunnen ook zeker dienst doen voor evenementen van verenigingen of zakelijke gelegenheden. Ben je al benieuwd geworden? Bekijk dan ons aanbod en vind jouw ideale groepsaccommodatie in Nederland!

 

Groepsaccommodaties in België

Ook vind je in België een ruim aanbod aan grote vakantiehuizen in prachtige gebieden. Organiseer bijvoorbeeld een survivalweekend met vrienden en verblijf samen in een fantastische verbouwde boerderij of villa in de Belgische Ardennen. Plan de mooiste kanotochten, ga hiken in het heuvelachtige gebied of maak fietstochten langs de landschappen met unieke vergezichten. Ook bieden de groepsaccommodaties in België een goede uitvalsbasis voor zakelijke gelegenheden. Plan bijvoorbeeld een uniek teambuilding weekend midden in de groene Ardennen! Bekijk het gehele aanbod van onze groepsaccommodaties in België om het vakantiehuis te vinden dat voldoet aan jouw behoeften.

 

Groepsaccommodaties in Duitsland

Daarnaast vind je in ons aanbod diverse groepsaccommodaties in Duitsland. Wanneer je op zoek bent naar een indrukwekkende accommodatie met een statig karakter zijn de kastelen en chateaus een zeer goede keuze. Je vind deze prachtige ruime accommodaties voornamelijk  in Mecklenburg-voor-pommeren en Brandenburg. Deze riante vakantiehuizen doen ook perfect dienst voor speciale gelegenheden zoals zakelijke congressen of bruiloften. Naast kastelen en chateaus biedt Duitsland ook andere groepsaccommodaties die uitermate geschikt zijn voor familievakanties of een vakantie met een grote vriendengroep.

 

Groepsaccommodaties in Italië

Wanneer je op zoek bent naar een ruim vakantiehuis in Italië voor een ontspannen familievakantie met meerdere gezinnen of met een grote groep vrienden, zijn de groepsaccommodaties in Italië zeker een aanrader. Naast het zeer aangename klimaat vind je hier diverse ruime vakantiehuizen met aantrekkelijke faciliteiten, zoals een riant zwembad of een ruim opgezette eetzaal. Beleef een heerlijke vakantie te midden van uitgestrekte wijngaarden en groene gebergtes. Het mag duidelijk zijn: ook in Italië vind je genoeg comfortabele groepsaccommodaties die dienst kunnen doen voor diverse soorten gelegenheden.

 

Groepsaccommodaties in Denemarken

Beleef een heerlijke tijd aan de Noordzee. Denemarken is met stipt het land om heerlijk uit te waaien, te genieten van prachtige kustlijnen en pure natuur. Veel van onze groepsaccommodaties in Denemarken zijn dan ook gelegen aan de lange kustlijn. Boek een vakantie samen met familie en vrienden om heerlijk samen bij te komen en te genieten van de zilte zeelucht. Het aanbod van  ruime vakantiehuizen in Denemarken varieert van riante houten chateaus tot ruimte villa’s uitgerust met sauna en whirlpool.