Wat is er fijner dan je vishengel uit te kunnen gooien op vakantie? Voor liefhebbers van visserij hebben wij een divers aanbod aan vissershuizen verdeeld over Europa. De kans is dan ook groot dat je een vissershuis kunt vinden dat goed aansluit bij jouw persoonlijke behoefte. We hebben namelijk vissershuizen aan zee, in verschillende natuurgebieden en zelfs in het binnenland. Ben je al benieuwd geworden? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van een visvakantie in een vissershuis in Europa.

Druk op om de kaart te activeren

Populaire vissershuizen in Europa

De vissershuizen liggen in populaire visregio's aan of nabij de mooiste meren van het land. Je vindt onze vissershuizen verspreid over heel het land net als de vissoorten. Zo kun je vissen op een bepaalde vissoort en de bestemming van je verblijf hierop aanpassen. De vakantiehuizen of 'vissershuizen' zijn van alle gemakken voorzien, zodat je de ultieme visvakantie kunt beleven.

De voordelen van onze vissershuizen

  • Liggen aan of zeer dichtbij water
  • Beschikken over een (huur)boot
  • Hebben een extra grote vrieskist
  • Liggen vaak in een natuurgebied
  • Zijn geschikt voor de hele familie
  • Hebben een ruimte voor het schoonmaken van de vangst
  • Bieden vaak extra voorzieningen, bijv. materiaal

 

5 ideale bestemmingen voor jouw visvakantie

Ben je op zoek naar een leuk vissershuis voor de hele familie, maar weet je niet zo goed waar je naar toe wilt gaan? Wij hebben de populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen visvakantie voor je op een rijtje gezet.

1. Zweden

Heerlijk vissen in Zweden! Zweden is bij uitstek de bestemming voor een ontspannen visvakantie. Verblijf midden in een natuurrijke omgeving direct aan een schitterend meer. Je vissershuis in Zweden beschikt over speciale voorzieningen, zodat je perfect de mooiste vissen in Zweden kunt vangen. Vis niet achter het net en boek nu je favoriete vissershuisje in Zweden!

2. Noorwegen

Werp een hengel uit in het prachtige Noorwegen. Door te gaan vissen in Noorwegen profiteer je van een win-win situatie. Hier kun je schitterende vissershuisjes huren aan het water en tevens genieten van een adembenemend mooi uitzicht. De fjorden in Noorwegen zorgen voor een unieke mogelijkheid voor een uitstekende visvakantie in dit prachtige land.

3. Denemarken

Denemarken is een zeer waterrijk land met genoeg mogelijkheden voor een visvakantie! Ga eens vissen in Denemarken op het eiland Langeland. Hier heb je de keuze om te gaan kustvissen of diepzeevissen. Dit laatste doe je vanaf een boot en de ideale plaats hiervoor is de Langelandbelt. Hier kun je het hele jaar door vissen op kabeljauw en platvis. De kustlijn op Langeland is een kleine 150 kilometer en de diepte van het water maakt de Langelandbelt tot een perfecte plek voor zoutwatervissen. Naast Langeland bieden we nog diverse andere vissershuizen aan! 

4. Duitsland

Ook in Duitsland vind je diverse mooie vissershuizen aan of dicht bij het water. In Duitsland zijn veel natuurgebieden met visrijke meren, waar je kunt genieten van een welverdiende visvakantie. Vissen in Duitsland is ideaal, het is niet ver rijden en de natuur is er schitterend. Onze vissershuizen in Duitsland liggen in de populairste visregio’s van het land.

5. Slovenië

Slovenië is voor vliegvissers een topbestemming in Europa! Naast de geliefde rivieren Sava en Soca zal NOVASOL in de toekomst nog meer bestemmingen voor vissers in Slovenië in het aanbod opnemen. Laat je inspireren door de prachtige wateren van Slovenië en ga op zoek naar het perfecte vissershuis in Slovenië !