Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Om vakantiehuisjes in Noorwegen te huren gaat u naar de homepage van NOVASOL

Voor vakantiehuisjes in Noorwegen moet u natuurlijk bij NOVASOL zijn!

Voor de mooiste vakantiehuisjes in Noorwegen gaat u natuurlijk naar de homepage van NOVASOL.

Vakantiehuis verhuur Noorwegen

Noorwegen heet u van harte welkom met prachtige natuur, dichte bossen, diepe fjorden, hoge gebergten en een ruige en lange kust. De Noorse natuur werkt als een inspiratie en biedt verschillende activiteitsmogelijkheden voor groot en klein. Daarnaast zijn er talloze, en eenvoudige manier om gewoon te genieten en te ontspannen. De vakantiehuisjes van NOVASOL zijn hier perfect voor.

Bij NOVASOL is van alles te huren. Van kleine, gezellige vakantiehuisjes, waar men als stel de romantiek opnieuw kan ontdekken, tot grote, goed uitgeruste huizen met ruimte voor het hele gezin. Dus als u met z'n tweetjes bent of met velen, wij hebben heel zeker de vakantiewoning, die aan al uw wensen en eisen voldoet. Hiernaast is het ongelofelijk gemakkelijk om vakantiehuisjes en appartementen te huren bij NOVASOL. Kijk in alle rust vanuit uw luie stoel naar onze homepage, waar u al onze huizen in heel Europa kunt vinden. Bestel online- en dan kunt u meteen uw koffers inpakken.

Noorwegen, het bergachtige land met zijn verschillende landschappen. Hier vindt u steile en wilde, maar brede en smalle bergen. Maar ook zijn er heuvellandschappen. De kust is uitgestrekt en heeft veel fjorden, met talloze eilandjes. Verspreid door al deze landschappen staan de vakantiehuisjes van NOVASOL op u te wachten, om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Bij NOVASOL loopt u niet het risico van beginnersfoutjes en onzekerheid. Onze uitgebreide ervaring is gebouwd op 45 jaar vakantiehuis verhuur in de hele wereld. Begonnen als een eenmansbedrijfje dat gespecialiseerd was in de verhuur van vakantiehuisjes in Noorwegen, is ons bedrijf nu marktleider binnen de branche met meer dan 400 competente medewerkers. Wij bieden u de beste garantie voor een goede vakantie.

Last-minute aanbiedingen

Zoek vakantiehuizen in Noorwegen