Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Huur één van onze prachtige vakantiewoningen in Noorwegen bij NOVASOL

Huur één van de vele prachtige vakantiewoningen van NOVASOL in Noorwegen!

Bij NOVASOL vindt u vakantiewoningen in alle soorten en maten in Noorwegen, van standaard tot luxe huizen.

ALs men aan Vakantiehuis verhuur NoorwegenNoorwegen denkt, denkt men aan prachtige natuur, dichte bossen, diepe fjorden, hoge gebergten en een ruige en lange kust. De Noorse natuur inspireert u en biedt verschillende activiteitsmogelijkheden voor groot en klein en u kunt er eenvoudig genieten en ontspannen. De vakantiewoningen van NOVASOL bieden hiervoor het juiste kader.

Wij kunnen met gepaste trots vertellen, dat vele van onze gasten jaar in, jaar uit weer bij NOVASOL terugkomen. Vakantiewoningen bieden een heel ander soort vrijheid en gemoedsrust dan hotels en dat spreekt velen aan. Daarnaast is het gemakkelijk om precies de juiste vakantiewoning voor u en uw gezin te vinden. Kijk maar naar ons grote aanbod van vakantiewoningen en bestel uw droomhuis online - 24 uur per dag: of het nu een top-luxe woning moet zijn met alles erop en eraan, of een woning met een eenvoudige inrichting.

Noorwegen is een bergachtig land met verschillende landschappen. Hier vindt u steil en wild gebergte, brede en smalle gedeelten en er zijn ook heuvellandschappen. De kust is lang en heeft veel fjorden, ook zijn er vele eilandjes. Her en der verspreid over al deze prachtige landschappen staan de vakantiewoningen van NOVASOL op u te wachten, om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Bij NOVASOL plaatsen wij de klant centraal, waarbij wij altijd vanuit deze drie grondprincipes werken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. Wij streven ernaar om ons van onze concurrenten te onderscheiden door een topkwaliteit te leveren, een betere en persoonlijke service te bieden met een geloofwaardigheid, die betekent dat u kunt rekenen op dat wat wij u beloven.

Last-minute aanbiedingen

Zoek vakantiehuizen in Noorwegen