Groepsaccommodatie in Denemarken

Ben je op zoek naar een ruim vakantiehuis waar je quality time kunt doorbrengen samen met familie, vrienden of collega’s? In onze groepsaccommodaties heb je alle vrijheid en flexibiliteit om écht even tijd te hebben voor elkaar. Even weg van het drukke alledaagse leven en tijd om te onthaasten. Tijdens een vakantie in een vakantiehuis kun je gezellig samen koken, een wijntje drinken op de bank of in de buitenlucht in de privé tuin. Ben je al benieuwd geworden? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen van een groepsaccommodatie in Denemarken!

groepsaccommodatie in Denemarken

Waarom een groepsaccommodatie huren in Denemarken?

Steeds vaker wordt gekozen voor een vakantie of kort verblijf met een grotere groep. Wat is er nu gezelliger om Denemarken te ontdekken met de hele familie of met vrienden. Een groepsaccommodatie in Denemarken is dan ideaal. Vanuit het groepshuis onderneem je samen de leukste activiteiten. Ga terug in de tijd en waan je een Viking, duik in de wereld van Hans Christian Andersen of bezoek Kopenhagen. Een groepsverblijf in Denemarken heeft comfort, een gunstige ligging en er is voor ieder wat wils. Veelal is er een speelplek voor kinderen, een barbecue om heerlijk te grillen of darts en tafelvoetbal voor de liefhebbers. Geniet in een groot vakantiehuis in Denemarken.

Plan een vakantie met de hele familie

Vanuit een ruim vakantiehuis beleef je een heerlijke actieve vakantie. Ontdek de uitgestrekte Deense kustlijn van meer dan 7.000 kilometer tijdens een vakantie met de hele familie. Verblijf samen in een ruime groepsaccommodatie in Denemarken en geniet van alles wat het land te bieden heeft. De groepshuizen liggen veelal op een prachtige, rustig gelegen plek, waar je heerlijk met de familie kunt ontspannen. Binnen kun je gezellig samen zitten of geniet van de heerlijke tuin. Plan een dagje in het Nationaal Park Mols Bjerge, beleef het Vikingentijdperk of vaar langs mooie kliffen en fjorden. ’s Avonds keer je terug naar je groepsaccommodatie in Jutland.

Bijzondere groepsaccommodaties voor speciale gelegenheden

Uit de huidige behoeftes van onze gasten is het idee geboren een speciaal product te ontwikkelen dat zorgt voor een verbinding tussen vakantie en evenement. NOVASOL biedt een ruime keuze aan vakantieverblijven, die bij uitstek geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Op diverse plekken in Denemarken zijn bijzondere accommodaties te vinden.

  • Huwelijk  

Altijd gedroomd om het Ja-woord te geven in het land van de sprookjes? Vier je huwelijksfeest in Denemarken en verblijf in een groepshuis in Denemarken.

  • Schoolreünie

Tijdens je schoolreünie verblijf je in een groepsaccommodatie in Denemarken. Haal oude herinneringen op en maak nieuwe in je vakantiehuis in Denemarken.

  • Verenigingsuitje 

Verblijf met je vereniging in een ruim vakantiehuis in Denemarken en doe de leukste activiteiten! Ga mountainbiken, wandelen of fietsen.

  • Bedrijfsuitje 

Je leert je collega’s pas echt kennen tijdens een verblijf in een groepshuis in Denemarken. Ontdek Denemarken vanuit je groepsaccommodatie.

Faciliteiten groepsaccommodaties

Om te voldoen aan de huidige behoeftes van onze gasten om de vakantie in Denemarken samen met familie en vrienden door te brengen, zijn in het aanbod groepsaccommodaties en groepshuizen opgenomen die in ieder geval zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • De huizen bieden plaats aan tenminste 14 personen;

  • Er is beschikking over een gezamenlijke ruimte voor eten, drinken en relaxen;

  • Indien meerdere huizen naast elkaar zijn gelegen, heb je de zekerheid dat er een grote zaal aanwezig is (in een huis, op een park of in het vakantiedorp).

Ook de hond mag mee op vakantie

Wanneer je een groepsaccommodatie boekt voor de hele familie hoeft er niemand thuis te blijven, zelfs de hond niet. In ons aanbod vind je diverse groepsaccommodaties waar ook trouwe viervoeters welkom zijn. Er zijn veel voorzieningen waardoor uw hond ook een heerlijke tijd in Denemarken heeft. In vele restaurants zijn honden toegestaan, ze mogen vaak loslopen op het strand en ook in attractieparken zijn honden welkom, mits aangelijnd. Controleer voor je groepsreis of familievakantie in Denemarken, goed welke maatregelen je moet nemen voor je hond, zoals een identificatie chip, Europees huisdierenpaspoort, inentingen etc. Breng je hond dus gewoon mee naar een vakantiehuis voor grote groepen in Denemarken.