Vakantiepark in Duitsland

Onze Oosterburen hebben als vakantieland ook heel veel te bieden. Zeker voor gezinnen is vakantie in een vakantiehuis een ideale optie. Met lage reiskosten en flexibiliteit van een vakantiehuis op een vakantiepark in Duitsland ben je verzekerd van je verdiende rust en ontspanning. Wie ervan overtuigd is, dat er in Duitsland alleen aan de kust geweldige vakantieparken zijn, heeft het absoluut mis. Vele prachtige vakantieparken liggen in het binnenland en leggen de lat heel hoog als het gaat om vakantiebeleving in Duitsland. Ieder vakantiepark heeft iets bijzonders te bieden.

vakantiepark Duitsland

5 redenen om te verblijven op een vakantiepark in Duitsland

 • Rust en privacy van een eigen vakantiehuis in vakantiepark in Duitsland

 • Een team van enthousiaste medewerkers, dat je met raad en daad terzijde staat

 • De vakantieparken in Duitsland liggen altijd in een mooie omgeving

 • Veel faciliteiten zoals wellness, zwembad, supermarkt, bootverhuur op loopafstand

 • In veel vakantieparken in Duitsland is je huisdier van harte welkom

vakantiepark in Duitsland

De beste vakantieparken in Duitsland

Waar gaan we de volgende keer naar toe? De beste vakantieparken worden aan ons aanbod in Duitsland toegevoegd. Hier een paar in tips uit ons aanbod

Vakantiepark Marissa

Geniet van de Dümmer See als je overnacht op vakantiepark Marissa. Geniet van een Scandinavische vakantie op het hoogste niveau met exclusieve faciliteiten.

Vakantieparken aan zee - van de Noordzee tot aan de Oostzee

Stralende zon, wind in de haren, zee, meeuwen en mosselen: op het strand is het altijd heerlijk. Voor een super vakantie in een vakantiepark in Duitsland aan de Noord- of de Oostzee kunnen wij jou een paar leuke tips geven:

 • Het Oostzeeresort Olpenitz: dit is een vakantieresort van de buitencategorie. Super:  drijvende huizen met een zonnedek, witte strandhuizen, mondaine luxe villa’s, idyllische huizen in vakwerkstijl; hier vind je het allemaal.

 • Het NOVASOL Vakantiepark Süssauer Strand aan de Oostzee begroet je met nieuwe, lichte 5 sterren vakantiehuizen, waar veelal je huisdier welkom is en dat zonder extra kosten.

 • Op het familievriendelijke vakantiepark Gollwitz op het eiland Poel wacht u een gevarieerd aanbod van mooie vakantiewoningen en appartement met een aantrekkelijke prijs, geschikt voor 2-6 personen met een individuele inrichting.

 • Op het schiereiland Priwall, direct aan het strand van de Oostzee ligt het particuliere en geheel maritime NOVASOL vakantiepark Travemünde-Priwall met prachtige Scandinavische vakantiehuizen van geschikt van 2 – 12 personen (heel geschikt voor een korter verblijf). Beste vakantiepark in Duitsland

 • Een grote selectie aan verschillende vakantieaccommodaties ie gebouwd op het vakantiepark Dagebüll. Dit unieke vakantiepark aan de Noordzee in Duitsland is de toplocatie van families en vrienden. Hier is een grote diversiteit aan excursiemogelijkheden.

 • Ook op vakantiepark Friedrichskoog-Spitze met zijn fraaie ligging dicht bij het strand, direct achter de dijk word je begroet door de frisse zeewind.

 • Het vakantiepark Baabe in Rügen is bijzonder populair bij gezinnen met jonge kinderen door het vlak aflopende strand.

 • Het vakantiepark Prora Solitaire in Rügen overtreft alle verwachtingen voor wat betreft vakantie. De moderne, luxueuze design appartementen liggen direct aan het 7 km lange zandstrand.

 • Het vakantiepark Thale in de Harz: vakantiehuizen in een idyllisch landschap met uitzicht op de bergen, midden in de natuur met groene weides, frisse lucht en het sprankelend water van het Bodetal.

 • Vakantiepark Nieheim in het Teutoburger Wald: Onbezorgde vakantiedagen in de mooie vakantiehuizen met houtkachel, gelegen in de natuur.

 • Vakantiepark Zerpenschleuse: Dit moderne vakantiepark aan de haven van Zerpenschleuse ligt idyllisch tussen Berlijn en de Werbellinsee vlakbij het natuurpark Schorfheide.

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.