Groepsaccommodatie in Italië

Of je nu een actieve vakantie wilt plannen met familie en vrienden, een speciale locatie voor een feest zoekt of op zoekt bent naar de perfecte plek voor een verenigingsuitje. Een groepsaccommodatie in Italië kan vele doeleinden bieden. In ons grote aanbod van ruime accommodaties vind je vast een vakantiehuis dat past bij jouw specifieke wensen!

Groepsaccommodatie in Italië

Waarom een groepsaccommodatie huren in Italië?

Het zonovergoten Italië is uitstekend geschikt voor een familievakantie, vakantie met je vrienden of misschien wel een korte stedentrip met je collega’s. Beleef een unieke vakantie vanuit je groepshuis in Apulië of je groepsaccommodatie in Emilia-Romagna en ontdek de historische steden en heerlijke pasta’s. Vanuit je groepsaccommodatie in Italië kun je alle kanten op. Na een inspannende dag vol indrukken keer je in de namiddag weer terug naar je groepshuis aan de Toscaanse kust. De villa’s zijn comfortabel ingericht met ruimte voor een ieder en hebben vaak een heerlijk zwembad die voor de nodige verkoeling zorgt. Met een Italiaanse “vino” proost je samen op een geslaagd verblijf.

Groepsaccommodatie in Italië

Faciliteiten van een Italiaanse groepsaccommodatie

Om te voldoen aan de huidige behoeftes van onze gasten om de vakantie in Italië samen met familie en vrienden door te brengen, zijn in het aanbod groepsaccommodaties en groepshuizen opgenomen die in ieder geval zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • De huizen bieden plaats aan tenminste 14 personen

  • Er is beschikking over een gezamenlijke ruimte voor eten, drinken en relaxen

  • Indien meerdere huizen naast elkaar zijn gelegen, heb je de zekerheid dat er een grote zaal aanwezig is (in een huis, op een park of in het vakantiedorp)

Groot vakantiehuis in Italië

Plan vakantie met de hele familie in een ruim vakantiehuis

Vanuit een ruim vakantiehuis kun je een heerlijke ontspannen vakantie beleven. In ons assortiment vind je diverse zonnig gelegen vakantiehuizen in bijvoorbeeld Toscane en Chianti, die ook uitgerust zijn met een ruim zwembad. De huizen zijn comfortabel ingericht met veel ruimte om samen te zijn maar toch ook met voldoende plek om je even terug te trekken. Vaak is er een heerlijke tuin met terras. Vanuit je groepsaccommodatie in Italië is het leuk om steden als Pisa, Rome of Bologna te ontdekken maar je kunt ook naar zee of de natuur in. Het is puur genieten tijdens je familievakantie in Italië.

Plan een avontuurlijke vakantie met vrienden in Italië

Wanneer je een groepsaccommodatie boekt in de bergen van Piemonte of Lombardije kun je een avontuurlijke vakantie beleven met je hele vriendengroep. Maak samen de mooiste hike tochten of ga mountainbiken in de bergen. Liever een stedentrip? Verblijf dan in een ruim vakantiehuis in Venetië, een groepshuis in Lombardije of een groepsaccommodatie in Toscane. Heerlijk om even met elkaar een aantal dagen de dagelijkse stress te laten voor wat die is. Genieten van cultuur, natuur, activiteiten en heerlijke Italiaanse gerechten. De groepshuizen liggen op mooie locaties waarbij je er gemakkelijk op uit trekt. Beleef samen met je vrienden het dolce vita!