Luxe vakantiehuis Italië - voor een geweldige vakantie

Wat is een betere bestemming voor een luxe vakantie dan Italië? Met prachtige landschappen, pittoreske dorpjes en heerlijk eten is Italië de perfecte bestemming voor een welverdiende vakantie vol comfort, ontspanning en plezier.

We konden uiteraard onze luxury collection niet, niet naar Italië uitbreiden, zodat we onze klanten het beste van Europa kunnen aanbieden.

Onze 4-en 5 sterren collectie van luxe vakantiehuizen in Italië zit vol met prachtige vergezichten, interessante meubels en uiteraard geweldige faciliteiten. Het doel van deze huizen is om jou als gast een zo goed mogelijke ervaring te geven.

Blader door onze Luxury Collection in Italië en stel je de onvergetelijke vakanties voor die je in een van deze huizen kunt beleven.

Vakantiehuis in Vianden

Vind jouw perfecte vakantiehuis in onze Luxury Collection

Er zijn enkele voorwaarden voordat een vakantiehuis in onze Luxury Collection opgenomen wordt; één of meerdere van de volgende kenmerken moeten aanwezig zijn:

- Een prachtig interieur- Veel comfort en ruimte- Een luxe en persoonlijke ervaring

Ontdek onze "luxe vakantiehuis Italië"

Italië is groot, met een gigantische lijst aan mogelijke vakantiebestemmingen. Daarom is het lastig om er slechts één te kiezen. Gelukkig zijn wij er om je te helpen! We hebben drie regio's in Italië uitgekozen die jouw vakantie in een van onze luxe huizen onvergetelijk zullen maken.

De schoonheid van Sicilië is niet te vergelijken; met een luxe vakantiehuis op het eiland krijg je panoramische uitzichten die bewonderd en gefotografeerd moeten worden. Zustereiland Sardinië doet er niet voor onder. Met de rotsen en groene wateren is dit de perfect vakantiebestemming voor een zomervakantie. De derde regio, maar zeker niet de minste, is Trentino-Alto Adige, voor de berggeiten onder ons. Trentino is te bezoeken tijdens elk seizoen en zit vol met verrassingen!

Luxe vakantie in Italië

Voor elk stukje in Italië is er een goede reden te bedenken om het te bezoeken. Grote en kleine historische steden, groene parken, kristalhelder water en overdonderde bergen zijn te vinden in dit laarsvormige land. Je hoeft je geen dag te vervelen met een vakantiehuis in Italië!

Met heerlijk eten, lokale wijn, gezellige mensen en adembenemende landschappen is Italië de perfecte bestemming voor jouw luxe vakantie. Je kunt er een beetje Italiaans leren, kooklessen nemen of op een lange passeggiate gaan om de omgeving te ontdekken.

Met alles wat Italië te bieden heeft, wordt een vakantie hier onvergetelijk!