Vakantiehuis in Kroatië aan zee

Kroatië staat bekend om zijn extreem schone en kristalheldere blauwe zee, die je niet mag missen tijdens je vakantie in dit zonnige land. Kroatië heeft alles; van rotsachtige kustlijn, prachtige kiezelstranden tot prachtige zandstranden. In een vakantiehuis aan het water kan het hele gezin genieten van de zonneschijn en vele uren plezier!

Vakantiehuis in Kroatië aan zee

Uitrusten op een eiland

In het midden van de Adriatische Zee liggen de vele prachtige eilanden van Kroatië, die een ontspannen mediterrane levensstijl bieden. Kroatië telt meer dan 1000 eilanden en je kunt er nu 36 van ervaren in je eigen vakantie aan het water in Kroatië. De meest populaire vakantiehuizen liggen langs de kust en op de vele kleine Kroatische eilanden.  Met een vakantiehuis in Kroatië aan zee heb je pas echt een relaxte zonvakantie!

Populaire plaatsen voor een vakantiehuis in Kroatië aan zee

Istrië is de meest populaire plaats om een ​​vakantiehuis aan het water in Kroatië te huren. Hier vind je alles wat Kroatië uniek en mooi maakt. Istrië is een schiereiland, dat direct aan de grens van Italië en Slovenië grenst.

Ten oosten van Istrië vind je de Kvarner-baai, die bekend staat om zijn vele verbazingwekkende eilanden en de centrale ligging, waardoor deze veel invloed heeft gehad van verschillende culturen. Met een vakantiehuis aan de zee in Kroatië verblijf je altijd dicht bij de zandstranden en de vele eilanden.