Op vakantie met de hond in Luxemburg

Wil je graag op vakantie in Luxemburg en wil je ook de hond meenemen? Dat kan! In ons aanbod vind je diverse vakantiehuizen in Luxemburg waar ook de hond zonder extra kosten van harte welkom is. Ontdek zo de mooiste plekken in Luxemburg met het hele gezin. Ga bijvoorbeeld samen op avontuur in de Luxemburgse Ardennen, of wandel door het prachtige Mullerthal. De keuze is aan jou! Vind jouw huisdiervriendelijke vakantiehuis in Luxemburg en beleef een onvergetelijke vakantie.

Vakantiehuis in Vianden

Waarom een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Luxemburg boeken?

Een vakantie met de hond in Luxemburg biedt vele voordelen. Zo kun je de mooiste wandelingen maken samen en kun je met het hele gezin vakantie vieren op je eigen manier. Ontdek de verscheidenheid van het land Luxemburg. Van kastelen en burchten tot natuur tot nationale parken en gastronomie. Een ideale vakantiebestemming, niet te ver van huis, maar je bent toch in een heel ander land. Ontdek de prachtige natuur die dit land rijk is samen met je gezin en je hond vanuit een vakantiehuis in Luxemburg. Want in deze speciaal geselecteerde huizen zijn honden meer dan welkom. Samengevat is Groothertogdom Luxemburg een heerlijke vakantiebestemming, klein van oppervlakte maar groots in diversiteit.

Actieve vakantie met de hond in Luxemburg

Wanneer je graag je vakantie vol plant met wandelingen en outdoor activiteiten is het extra leuk als ook de hond mee kan. In Luxemburg heb je hier heel veel keuze in. Van wandelen in de natuur, mountainbiken in de bergen, of kanoën in de rivieren. En na een dagje actief te zijn geweest met het gezin en de hond natuurlijk kun je heerlijk ontspannen in vakantiehuis. En bij mooi weer relax je heel fijn in je tuin. Luxemburg is door de diversiteit echt een bestemming voor een wandelvakantie in de prachtige natuur.

Beleef samen een actieve vakantie in de Luxemburgse Ardennen

Tijdens een vakantie in de Luxemburgse Ardennen kun je diverse activiteiten ondernemen. Samen met het hele gezin kun je de mooiste wandelingen maken of stap eens op de fiets, De regio in Luxemburg biedt veel diversiteit. In prachtige beboste heuvels treft je vele pittoreske dorpjes aan. Dus na een wandeling met je gezin en de hond kun je lekker genieten van een Belgisch biertje op het terras. Maar ook de sportieveling kan zijn hart hier ophalen, raften, mountainbiken, tokkelen, zeg het maar. De Luxemburgse Ardennen zijn ideaal voor een vakantie met de hond in een vakantiehuis.

Ga op avontuur in het prachtige Mullerthal vanuit je vakantiehuis

Het kan heerlijk zijn om met het hele gezin uitdagende wandelingen te maken in de ongerepte natuur. Zo kun je samen tijdens een vakantie heerlijk nieuwe plekken ontdekken. Als je kiest voor een vakantie in deze regio  heb je het idee dat je op vakantie bent in Zwitserland (zo wordt het ook wel genoemd, klein Zwitserland ) want het heeft veel overeenkomsten. Prachtige heuvels met rotsformaties zorgen voor adembenemende uitzichten tijdens je wandelingen met je hond. De oudste stad van Luxemburg, Echternach,  ligt in deze regio en moet je ook echt gezien hebben. Een perfecte plek om vakantie met de hond Luxemburg te vieren.

Beleef een heerlijke gezinsvakantie – wandel samen langs de Moezel

In ons aanbod vind je diverse vakantiehuizen die direct gelegen zijn aan de moezel. De 39 km lange rivier loopt dwars door Luxemburg heen. Hier treft je ook vele wijngaarden aan, want hier komt natuurlijk de Moezel wijn vandaan. Als je van lange wandelingen houdt met je hond dan moet zeker een vakantie plannen in deze regio. Urenlang kun je samen met je hond genieten tijdens je wandeling van de prachtige natuur die Moezel rijk is.  Maar ook noridc walking, raften, kanoën behoren tot de mogelijkheden. Een perfecte combinatie voor de natuur- en sportliefhebber. Kortom wacht niet te lang en ontdek samen met je hond de Moezel vanuit een vakantiehuis!