Op vakantie met de hond in Oostenrijk

Wil je graag op vakantie naar Oostenrijk en wil je ook de hond meenemen? Dat kan! In ons aanbod vind je diverse vakantiehuizen in Oostenrijk waar ook de hond zonder extra kosten van harte welkom is. Ontdek zo de mooiste bestemmingen met het hele gezin en je huisdier. Verken de wandelroutes in het Salzburgerland of wandel langs prachtige bergen en rivieren in Karinthië.

Ferienhaus Österreich mit Hund

Waarom een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Oostenrijk boeken?

Een huisdiervriendelijk vakantiehuis biedt veel voordelen als je een actieve vakantie wilt met het gezin en de hond. Zo maak je de mooiste wandelingen samen met het hele gezin en vier je vakantie geheel op jouw eigen manier. Een heerlijke periode in het jaar is bijvoorbeeld de zomervakantie. Eindelijk weer wat meer tijd voor elkaar. Voor het gezin, maar ook voor je huisdier. Wandel met je hond gemakkelijk een eind weg vanuit je gehuurde vakantiehuis in Oostenrijk. In veel vakantiehuizen in Oostenrijk wordt je actieve vakantie een regelrecht succes. In veel vakantiehuizen in Oostenrijk zijn huisdieren toegestaan. Een huisdiervriendelijk vakantiehuis biedt vele voordelen. Je viert vakantie met het hele gezin op jouw eigen manier en in alle vrijheid. Onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen liggen in diverse regio’s zoals Steiermark, Salzburg, Tirol of Burgenland. In deze vakantiehuizen worden geen extra kosten berekend voor eindschoonmaak. Goed om te weten dat Oostenrijk rekening houdt met uw huisdier, toch?

Actieve vakantie met de hond in Oostenrijk

Wanneer je graag je vakantie volplant met wandelingen en outdoor activiteiten is het extra leuk als ook de hond mee kan. In Oostenrijk staat over het algemeen goed aangegeven waar de hond mag loslopen en waar niet. Zorg er daarom voor dat je altijd een lijn bij je hebt, zodat je de hond wanneer nodig altijd kunt aanlijnen. In Oostenrijk tref je een zeer afwisselende natuurlijke omgeving. Ideaal voor een ontspannen en toch actieve vakantie, geheel op eigen tempo. Naast wandelen met de hond is een fietstocht of lekker zwemmen misschien ook een optie? Veel vakantiegangers komen speciaal naar Oostenrijk om te genieten van de mogelijkheden die deze Alpenstaat biedt voor de viervoeter.

Verken de wandelroutes in het Salzburgerland tijens een vakantie met de hond

Het kan heerlijk zijn om met het hele gezin wandelingen te maken door de prachtige natuur van Salzburgerland. Een bekende en beminde route is bijvoorbeeld de Almenweg in dit gedeelte van Oostenrijk. Deze route is 350 kilometer lang en geeft allerlei mogelijkheden tot het doen van wandelingen op allerlei niveau’s. Geschikt voor gezinswandelingen en ook voor wandelingen met de hond.  Wist je dat ook voor mountainbikers Salzburgeland een geweldige bestemming is? Dezelfde Almenroute is voor mountainbikers te berijden, dus een combinatie van wandelen en fietsen behoort ook tot de mogelijkheden voor een gezinsvakantie in Salzburgerland.

Ontdek het prachtige Burgenland tijdens een vakantie met de hond in Oostenrijk

Deze zonnige deelstaat van Oostenrijk ligt helemaal in het oosten en kernmerkt zich door de natuurreservaten en vlakke (fiets)paden.  Een actieve familievakantie is dé manier om Burgenland te ervaren. Je kunt hier lekker actief genieten en neemt de hond gewoon telkens mee. Fiets eens de Appelfietsroute of de Paradies route, beiden voeren je naast de natuur ook langs culturele highlights. In het Natuurpark Neusiedlersee huur je een kajak. Eisenstadt is ook een bezoek waard, de hoofdstad van de regio. Voor kinderen is het Attractiepark Neusiedlersee een absolute aanrader!

Huisdiervriendelijke groepsaccommodaties in Oostenrijk

Gaat je voorkeur naar een groepsaccommodatie in Oostenrijk waar ook huisdieren welkom zijn? In ons assortiment vind je veschillende grote vakantiehuizen waar ook huisdieren zonder extra kosten mee  op vakantie kunnen. Een actieve vakantie met de gehele familie of met je vriendgroep? In Oostenrijk kunnen jullie met allemaal een versnelling lager. Ontelbare wandelpaden nodigen je uit om lange wandelingen te maken en talrijke meren met kristalhelder water geven voldoende mogelijkheden voor verfrissing. Plan je vakantie met vrienden en familie en ontdek dit veelzijdige land, samen met de hond. Denk bijvoorbeeld aan Karinthië, het meest zonnige gebied van Oostenrijk. Ideaal voor een vakantie naar Oostenrijk met een groot gezelschap.

Vind jouw huisdiervriendelijke vakantiehuis in Oostenrijk!

Zoals je leest biedt het huren van een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Oostenrijk vele voordelen, dus waar wacht je nog op? Laad de batterij opnieuw op en maak gebruik van de mogelijkheid van het meenemen van je huisdier. Standaard zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Wil je meer dieren meenemen? Wij doen de aanvraag graag voor je. Bekijk direct welke huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Oostenrijk beschikbaar zijn en boek jouw favoriete vakantiehuis voor een vakantie samen met het hele gezin!