Speciale aanbiedingen in Noorwegen

Met de familie de vakantie doorbrengen in een vakantiehuis in Noorwegen? Geniet van onze klantvoordelen en geef de vakantie net dat beetje extra. Vul de dagen met plezier en ontdek de geschiedenis van de historische schatkist van Noorwegen! Degenen die met NOVASOL reizen, kunnen gunstige kortingen krijgen bij een aantal attracties in Noorwegen.  

 

Vergeet je huurcontract niet!

Deze aanbiedingen zijn alleen geldig op vertoon van het NOVASOL huurcontract! Deze aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingcodes.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Druk op om de kaart te activeren

Het Atlantic Park in de buurt van Ålesund

Gratis koffie voor volwassenen en limonade voor de kinderen

Het Atlantic Park in Ålesund is een van de grootste en meest indrukwekkende aquaria in Europa. Zowel in 2013 als 2015 werd het park uitgeroepen tot "Beste Aquarium van het Noorden". Het ligt op slechts 3 km ten westen van Ålesund en biedt een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan. Het park is het hele jaar geopend en organiseert elke dag activiteiten, zoals Duikshows. U kunt ook het bijbehorende waterpark bezoeken. Hier leren kinderen bijvoorbeeld hoe dammen worden gebouwd.

Meer informatie is te vinden op atlanterhavsparken.no

 

"Blaafarveværket" en "kobaltmijnen"

20-25% korting afhankelijk van de activiteit van kobaltmijnen

"Blaafarveværket" is een interessant museum voor het hele gezin. Oorspronkelijk dateert het "Blaafarveværket" uit 1772, toen kobalterts hier werd gevonden en de kobaltmijnen werden gecreëerd. Tegenwoordig zijn delen van de kobaltmijnen beschikbaar voor bezoekers. Met een gids loopt u 200 meter de berg in en raad eens wat het betekende mijnwerker te zijn. In "Blaafarveværket" zijn er verschillende restaurants en drie tentoonstellingen per jaar.

Meer informatie is te vinden op blaa.no

 

De staafkerk Borgund

10% korting op de toegangsprijs

De staafkerk Borgund is een toeristische attractie in Lærdal. Het is een van de oudste houten gebouwen in Europa en een van de best bewaarde staafkerken. Bezoek dit buitengewone gebouw en leer meer over zijn geschiedenis, zijn plaats in de wereldarchitectuur en het religieuze leven in de middeleeuwen. Veel foto's, films en andere informatie maken de staafkerk ook interessant voor kinderen.

Meer informatie is te vinden op stavechurch.com

 

Sjusøen Husky Tours

10% korting op hondensledetochten

Maak een hondensledetocht. Laat u meeslepen door drukke en vrolijke Alaskaanse husky's door de prachtige berghelling. Een fantastische manier om de natuur te ervaren. In paren deelt u een team van 6-8 honden en rijdt u zelf de helft van de reis. Met deskundige begeleiding en gefuht door Husky Tours. Kinderen ouder dan 13 jaar kunnen zelf autorijden, terwijl de meeste kinderen onder de leeftijd van 13 en sommige volwassenen ervoor kiezen om voorin te zitten. Kies uit tochten met een lengte van 6, 15 of 30 km. Na de rit bakken we brood en drinken we een warm drankje in de barbecuehut. De korting is geldig op maandag en vrijdag gedurende het hele jaar met uitzondering van wintervakanties, Pasen, Kerstmis en Nieuwjaar.

Meer informatie is te vinden op sjusjoenhuskytours.no

 

Learn2-sportcursussen

De voucher met de campagnecode voor de korting is te vinden op uw boekingsbevestiging van NOVASOL.

Wilt u iets nieuws leren op vakantie? Met de Learn2-groep kunt u verschillende sporten leren of uw prestaties verbeteren. Kies tussen skiën, windsurfen, kajakken of fietsen, klimmen en joggen. Alle sporten zijn gemeenschappelijk op alle niveaus, gericht op techniek en professionele instructeurs. We bieden cursussen door het hele land aan en werken in kleinere groepen.

Meer informatie is te vinden op learn2.no

 

Het pretpark Kongeparken

4 kaartjes voor de prijs van 3!

Voor minder dan 4 personen krijgt u 15% korting op de reguliere toegangsprijs.

Kongeparken is een pretpark in het westelijke deel van Noorwegen, 20 minuten ten zuiden van Stavanger. Het park biedt meer dan 50 activiteiten en ervaringen voor het hele gezin. In de kinderbrandweerkazerne kunt u leren hoe u  een vuur dooft, uw eigen chocola maakt in de chocoladefabriek van Freia en een rondleiding door de waterval maakt met het hele gezin. U  kunt hier ook de meest beroemde tractor van Noorwegen, "Gråtass", zien. De ingang van het park omvat alle activiteiten en shows. Kinderen onder de 90 cm hebben gratis toegang.

Lees meer over Kongeparken op: www.kongeparken.no

 

SPORT 1 op Sjusjøen

10% korting op ski- en fietsverhuur

SPORT 1 op Sjusjøen is een volledig gevuld bergbedrijf dat gespecialiseerd is in wandelen, vissen, langlaufen en textiel. De sportwinkel heeft een groot en breed assortiment van typische producten die nuttig zijn voor bergbezoekers om hen de best mogelijke hut vakantie te geven. In de winter is er een grote skiverhuur in de winkel en in de zomer fietsverhuur. De winkel is dagelijks geopend.

Meer informatie is te vinden op https://sport1.no/butikker/sport-1-sjusjoen/

 

Tangen Zoo

10% korting op de toegangsprijs

Welkom in een familiepark in een prachtige omgeving op slechts een uur ten noorden van Oslo. De dierentuin van Tangen heeft meer dan 200 inwoners, zowel Noordse als exotische dieren van 30 soorten. Kinderen mogen deelnemen aan het voederen, hebben nauw contact met de dieren en leren over de natuur. De dieren leven in een natuurlijke omgeving in het park en de meeste hekken laten de dieren zo dichtbij komen dat ze kunnen worden gestreeld en gevoed. Het park heeft ook een speeltuin en barbecuefaciliteiten.

Meer informatie is te vinden op tangendyrpark.no

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )