Black week 2020

In het jaar 2020 is er door heel veel mensen heel veel stress gevoeld. Dat is logisch, het was een raar, vermoeiend jaar met corona en lockdowns en het niet meer mogen zien van familie. Gelukkig gaat het nu de goede kant op en hopelijk kunnen we in 2021 weer gewoon op vakantie met familie, zoals wij dat willen. Daarom biedt NOVASOL tijdens deze Black Week 50 euro korting* in de eerste drie maanden van 2021 zodat u voordelig kunt genieten van een hopelijk beter jaar!

Black Week deals bij NOVASOL

Boek een vakantiehuis in januari 2021

tilbud januar
 

BOEK NU!

 

Boek een vakantiehuis in februari 2021

Tilbud februar
 

BOEK NU!

 

Boek een vakantiehuis in maart 2021

 

tilbud mars

BOEK NU!

Hoe u de Black Week-korting verkrijgt

Black Friday 2020 valt dit jaar op vrijdag 27 november, maar Black Week begint al op maandag 23 november! Om de Black Week-korting* te verkrijgen, moet u de bovenstaande kortingscodes gebruiken wanneer u een vakantiehuis boekt in de betreffende maanden. De kortingscodes zijn zichtbaar zodra de Black Week begint - houd ons in de gaten!

black week

Wat zijn de voordelen van NOVASOL's Black Week-korting?

Als u gebruik maakt van de Black Week-aanbieding van NOVASOL, heeft u al iets om naar uit te kijken in 2021. Neem de tijd om uzelf en uw dierbaren een beetje te verwennen en neem een pauze van het dagelijkse leven tijdens de (soms niet zo) koude wintermaanden. We hebben vakantiehuizen voor alle soorten reisgenoten, zodat u de droomvakantie kunt vinden die bij u past.

Wat dacht u ervan om uw verloofde uit te nodigen voor een romantisch vakantiehuis met open haard en whirlpool? Of neem uw vrienden mee op het water in een van onze woonboten! Vergeet ook de prachtige natuur niet die u in Nederland kunt vinden, heerlijk om even helemaal in tot rust te komen. Dus neem de familie mee op een vakantie die ze niet snel zullen vergeten!

black friday

3 tips voor de NOVASOL Black Week:

1.    Maak een verlanglijstje van uw favoriete vakantiehuizen 

Veel mensen kopen kerstcadeaus, voor zichzelf en uiteraard voor hun geliefden, tijdens Black Friday. Maar deze Black Friday kunt u deze materialistische cadeaus vervangen door prachtige herinneringen! Met onze vakantiehuizen zult u er altijd één vinden waar u met uw gezin of familie kunt genieten!

Vergeet niet dat u eenvoudig uw eigen wensenlijst van onze vakantiehuizen en appartementen kunt samenstellen door het vakantiehuis op te slaan met het hartpictogram in de rechterbovenhoek. Dan krijgt u eenvoudig een overzicht van je opgeslagen vakantiehuizen!

2.    Plan de boeking en maak tijd om de vakantieplanning te bespreken.

Het maken van vakantieplannen en het kiezen van een vakantiebestemming kan tijd kosten. Daarom is het belangrijk dat u de huizen bewaart die u wellicht ziet zitten zodat u makkelijker een keuze kunt maken. Black Week loopt jammer genoeg niet het hele jaar door dus als u een keuze moet maken, dan moet dat wel voor 31 november!

3.    Denk goed na over de corona maatregelen

Met een beetje geluk komt het allemaal goed en mogen we weer volop op vakantie in de eerste drie maanden van 2021. Maar ook dichter bij huis kunt u prima tot rust komen en ontspannen in een Sauna. Denkt u bijvoorbeeld aan de natuur in Drenthe of de kust in Zeeland. Deze plekken zijn ook zeker de moeite waard en hier kunt u altijd heen!

Black Week bij NOVASOL

De meeste mensen associëren Black Friday, of Black Week, met goede aanbiedingen voor alles, van koelkasten tot onderbroeken. Bij NOVASOL betekent Black Week goede deals voor iets dat eeuwig duurt - namelijk de herinneringen.

U krijgt namelijk korting als u tijdens Black Week een vakantiehuis huurt bij NOVASOL. Hiermee creëert u memorabele momenten met uw dierbaren. Ga op vakantie met het gezin en houd een springwedstrijd in de duinpannen van Zeeland, plan een vakantie met de oude groep vrienden van de middelbare school of trakteer uzelf op een romantische vakantie met uw geliefde.

Wanneer is het Black Friday en hoe is het begonnen?

Black Friday is al een tijdje hard op weg om hier in Nederland een traditie te worden, maar zoals veel mensen weten is het niet van Nederlandse afkomst. Het fenomeen vindt zijn oorsprong in het land aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, en duidt de dag na Thanksgiving aan, dat op de vierde donderdag van november wordt gevierd.

Maar wat is Black Friday eigenlijk?

Er zijn verschillende verhalen over hoe de dag is ontstaan en waarom het Black Friday heette. Tegenwoordig is de meest gebruikte verklaring dat het de dag is waarop winkeleigenaren de rode cijfers in de rekeningen zwart kunnen maken. Black Friday is de dag van de aanbiedingen en het startschot voor kerstinkopen in de VS.

En ook Nederlandse winkels hebben dit omarmd. Denkt u aan Bol.com, Media Markt, BCC en vele anderen. Tegenwoordig kunt u goede deals krijgen voor bijna alles waar u van kunt dromen op Black Friday, en in sommige gevallen de hele week - ook wel Black Week genoemd.

Krijg korting op gedenkwaardige momenten in Black Week bij NOVASOL!

* De korting van 50 euro kan alleen worden gebruikt voor boekingen met een waarde van minimaal 400 euro. Deze is alleen van toepassing op nieuwe boekingen met aankomstdata in de periode van 2 januari 2021 - 20 februari 2021 en van 6 maart 2021 - 27 maart 2021 en u moet uw boeking voltooien op NOVASOL.nl. De kortingen zijn alleen geldig van 23 november 2020 tot 30 november 2020. De kortingen zijn niet combineerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )