Groepsaccommodatie in Duitsland

Ben je op zoek naar een ruim vakantiehuis waar je quality time kunt doorbrengen samen met familie, vrienden of collega’s? In onze groepsaccommodaties heb je alle vrijheid en flexibiliteit om écht even tijd te hebben voor elkaar. Even weg van het drukke alledaagse leven en tijd om te onthaasten. Tijdens een vakantie in een vakantiehuis kun je gezellig samen koken, een wijntje drinken op de bank of in de buitenlucht in de privé tuin. Ben je al benieuwd geworden? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen van onze groepsaccommodaties in Duitsland!

Druk op om de kaart te activeren

Waarom een groepsaccommodatie huren in Duitsland?

De vraag naar groepsaccommodaties is behoorlijk toegenomen, zo ook naar groepsaccommodaties in Duitsland. Lekker even met vrienden een weekendje weg of heerlijk met de hele familie op pad. Duitsland biedt groepshuizen op de meest mooie locaties en in vele regio’s. De groepsaccommodaties in Duitsland hebben een privé sfeer waar u heerlijk ongedwongen met elkaar kunt genieten. Er is voldoende ruimte dus ook als je jezelf even wilt terugtrekken dan is dat mogelijk. Geniet van de gemeenschappelijke ruimte waar je heerlijke avonden kunt doorbrengen of geniet buiten in de heerlijke tuin. Vaak is er ook een barbecue om lekkere gerechten te bereiden. Ontdek Duitsland en kies voor een groepsverblijf in Hamburg.

 

Plan een actieve vakantie met vrienden in een groepsaccommodatie

Vanuit een ruim vakantiehuis kun je een heerlijke actieve vakantie beleven. Maak  samen mooie wandelingen of fietstochten  langs de kust, in het noorden gelegen aan het waddengebied. Of juist wat extra conditionele uitdaging in de bergen, zoals bijvoorbeeld in het Sauerland. Wat is er nu fijner dan er even alleen met je vrienden op uit te gaan. Vanuit een ruim vakantiehuis in Duitsland plan je het vriendenweekend vol leuke activiteiten. Ga de bergen in, pak de fiets, maak een wandeling of ga varen over de Moezel. ‘s Avonds keer je terug naar je groepsaccommodatie in Duitsland en proost met een Duits biertje op een geslaagde dag. Bis bald in een van de groepshuizen in Duitsland.

 

Bijzondere groepsaccommodaties voor speciale gelegenheden

Uit de huidige behoeftes van onze gasten is het idee geboren een speciaal product te ontwikkelen dat zorgt voor een verbinding tussen vakantie en evenement. NOVASOL biedt een ruime keuze aan vakantieverblijven, die bij uitstek geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Op diverse plekken in Nederland zijn bijzondere accommodaties te vinden.

  • Huwelijk  

Na de mooiste dag van je leven geniet je samen nog even na met vrienden en familie in een groepsaccommodatie in Duitsland.

  • Schoolreünie 

Haal oude herinneringen op tijdens een reünie in een groepsverblijf in Duitsland. Leer elkaar en Duitsland nog beter kennen.

  • Verenigingsuitje

Ga met je club eens naar een ruim vakantiehuis in Duitsland en onderneem de leukste activiteiten met elkaar.

  • Bedrijfsuitje  

Organiseer eens een bedrijfsuitje waarbij niemand naar huis hoeft maar heerlijk een paar dagen kan genieten in een groepshuis in Duitsland.

 

Faciliteiten groepsaccommodaties

Om te voldoen aan de huidige behoeftes van onze gasten om de vakantie in Duitsland samen met familie en vrienden door te brengen, zijn in het aanbod groepsaccommodaties en groepshuizen opgenomen die in ieder geval zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • De huizen bieden plaats aan tenminste 14 personen
  • Er is beschikking over een gezamenlijke ruimte voor eten, drinken en relaxen
  • Indien meerdere huizen naast elkaar zijn gelegen, heb je de zekerheid dat er een grote zaal aanwezig is (in een huis, op een park of in het vakantiedorp)