Vakantiehuis in de meivakantie

Breng de meivakantie door in een vakantiehuis

Het is bijna lente. Tijd om te genieten van de voorjaarszon dus. De meivakantie is de ideale periode om er even tussenuit te gaan, zeker met de kinderen. Grijp deze meivakantie aan om een geweldige vakantie in een vakantiehuis te beleven. Zo spendeer je quality-time met je familie en vrienden.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Het ultieme lentegevoel met vakantiehuis

De beste vakantiehuizen voor de meivakantie vind je natuurlijk bij NOVASOL. Overnacht in een knus chalet of vakantiehuis in een bloemrijk landschap of een luxe villa aan het strand. Met zo'n vakantiehuis geniet je van al de mooie dingen die het voorjaar je biedt. Zo maak je elke ochtend gemakkelijk een heerlijke zonnige wandeling of ga je met een bootje een stukje in de omgeving varen. Na een actieve dag buiten ontspan je in alle rust en privacy in je vakantiewoning. 

 

Leukste bestemmingen in de meivakantie

Nederland kan heel mooi zijn in de lente, maar er zijn genoeg mooie plekjes om te bezoeken in de meivakantie. 

Zuid-Europa

Krijg je de zomer al in je bol? In de meivakantie kun je extra van de zon en de zee genieten in Zuid-Europa in landen zoals Spanje, Portugal of Italië. De temperaturen liggen hier net wat hoger dan in Nederland.

Vakantie in de meivakantie

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen