Vakantiehuis aan zee - Jouw vakantie aan de kust

Vakantie aan zee, bij een meer of aan het water

Ben je op zoek naar zon, zee en strand? Breng je vakantie aan zee door en geniet van het strand in de directe omgeving, zoute zee en het heerlijke klimaat! Koel af in het water of geniet op het strand van de rust. Duizenden mensen houden ervan om 's avonds langs de zee te wandelen, op adem te komen of een dutje te doen in de strandstoel. De kinderen bouwen zandkastelen en verzamelen schelpen. Niemand hoeft zich te vervelen, want je geniet het best van de zon en het strand met een vakantiehuis aan het water!

Druk op om de kaart te activeren

Waarom een vakantiehuis aan zee?

Loop vanuit je vakantiehuis of appartement gemakkelijk naar het strand om daar te genieten van de zon, een briesje en de zee. Tijdens jouw vakantie aan de kust kun je overdag heerlijk zwemmen in de zee en bruin worden onder der stralende zon, terwijl je 's avonds de mooiste strandwandelingen maakt of heerlijk gaat dineren bij een nabij gelegen strandtent. Zowel kinderen als volwassenen vermaken zich goed aan het water. Met een vakantiehuis aan zee geniet je optimaal van een welverdiende en ontspannen strandvakantie.

vakantiehuis aan zee

 

Populaire bestemmingen voor je vakantie aan de kust

Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis aan zee of vlakbij de kust, maar weet je niet zo goed waar je naartoe wilt gaan? Wij hebben voor jou de populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen vakantie in een vakantiehuis aan zee op een rijtje gezet:

 

Vakantie aan het water in Duitslandvakantie aan zee in Duitsland

Veel stranden aan de oevers van de Noordzee en de Oostzee in Duitsland kunnen echt concurreren met die in Zuid-Europa! Met het strand direct bij het vakantiehuis aan zee maak je lange wandelingen langs de duinen en in de zomer kun je zwemmen en zonnebaden. Een vakantiehuis aan het water in Duitsland is ideaal voor een verfrissende vakantie dicht bij huis.

 

 

Strandvakanties in Kroatië

Vakantie aan zee in Kroatië

Kroatië heeft helder blauwe wateren die elk van de meer dan 1.000 eilanden omringen. Droom je van een ontspannen romantische vakantie, afgelegen baaien of slenteren door de oude straatjes van prachtige steden,  dan is Kroatië de plek voor jou. Plan je fantasie-escape à la Game of Thrones vandaag nog met een vakantiehuis aan zee in Kroatië!

 

 

Strandvakanties in Denemarken

Strandvakantie Denemarken 

Voor veel mensen is Denemarken misschien niet de eerste plek die in je opkomt als je denkt aan Europese strandbestemmingen. Als je iets anders willen proberen, zal een vakantiewoning aan zee in Denemarken je verrassen en je verwachtingen overtreffen. Denk aan dramatische oevers of ongerepte witte zandstranden. Velen van hen zijn voor het grootste deel relatief rustig en hebben leuke strandhotspots .

 

Vakantie aan een meer of rivier

Verblijven aan de kust is prachtig en brengt een extra dimensie aan je vakantie. Nu beschikken niet alle vakantielanden over een kust waar je een vakantiehuis kunt huren. Maar niet getreurd, want juist in deze landen vind je vaak de mooiste meren en rivieren. Uiteraard heb je bij NOVASOL dan ook een uitgebreide mogelijkheid om een vakantiehuis aan het water te huren. Een vakantiehuis aan de kust of aan een meer, beide hebben ze zo zijn charme!