Ben je op zoek naar zon, zee en strand? Dan bent u bij NOVASOL Vakantiehuizen aan het juiste vakantieadres. In onze vakantiebestemmingen in Europa bieden wij ook diverse vakantiehuizen aan die op loopafstand of direct aan de zee of aan de kust gelegen zijn.

Druk op om de kaart te activeren

Vakantiehuis aan zee

Loop vanuit je vakantiehuis of appartement gemakkelijk naar het strand om daar te genieten van de zon, een briesje en de zee. Vanuit je vakantiehuis aan de kust kun je overdag heerlijk zwemmen in de zee en bruin worden onder der stralende zon, terwijl je 's avonds de mooiste strandwandelingen kunt maken of heerlijk kunt gaan dineren bij een nabij gelegen strandtent in de buurt. Zo kun jeoptimaal genieten van een welverdiende en ontspannen strandvakantie.

Populaire bestemmingen met vakantiehuizen aan de kust

Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis aan of vlakbij de kust, maar weet u niet zo goed waar u naar toe wilt gaan? Wij hebben voor jou de 3 populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen vakantie in een vakantiehuis aan de kust op een rijtje gezet:

1. Spanje

Wanneer u op zoek bent naar een vakantie dicht bij zee, dan is Spanje misschien de bestemming die u zoekt. Vakantieland Spanje heeft een aantal van Europa's mooiste stranden in bezit. Huur een vakantiehuis aan de kust van Spanje en u zult gegarandeerd een fijne strandvakantie beleven.

2. Italië

Cultuur, geschiedenis en schoonheid: dat is Italië. Het binnenland pronkt met een schitterend groen berglandschap, terwijl u aan de kust een goudgeel strand en een azuurblauwe zee zult aantreffen. Het leven is heerlijk wanneer u één van onze vakantiehuizen aan de kust van Italië huurt.

3. Kroatië

In Kroatië bestaat het meerendeel van de kust uit een kiezelstrand, maar dat mag de pret niet drukken. Dankzij de vele eilanden zijn er in Kroatië vele verschillende stranden en kustlijnen te vinden, de één nog mooier dan de ander. Voor een strandvakantie is Kroatië echt een aanrader om een vakantiehuis te huren.

 

Vakantie aan een meer

Verblijven aan de kust is prachtig en brengt een extra dimensie aan uw vakantie in een vakantiehuis. Nu beschikken niet alle vakantielanden over een kust waar je een vakantiehuis kunt huren. Maar niet getreurd, want juist in deze landen vindt u vaak de mooiste meren en rivieren. Uiteraard hebt u bij NOVASOL dan ook een uitgebreide mogelijkheid om een vakantiehuis aan het water te huren. Een vakantiehuis aan de kust of aan een meer, beide hebben ze zo zijn charme!