Vakantiehuizen op vakantiepark Altefähr

Altefähr is een kleine gemeente op het eiland Rügen in de Oostzee. Rügen staat bekend om het grote recreatieaanbod, vooral als het om vakantieparken gaat. De moderne, energie-efficiënte en lichte vakantiehuizen in vakantiepark Altefähr liggen op slechts een paar honderd meter van het water en bieden u veel meer dan alleen een ontspannend verblijf. 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Ontspannen op vakantiepark Altefähr 

De moderne, energiezuinige en lichte 5-sterren vakantiehuizen in vakantiepark Altefähr zijn voor 6 personen geschikt. Over twee verdiepingen verdeeld bevinden zich drie slaapkamers, een lichte woonkamer en  een open keuken. De vakantiehuizen in dit vakantiepark in Duitsland liggen op slechts 100 meter van het water en zijn daarom zeer geschikt om heerlijk te ontspannen. Op elke dag van het jaar zijn deze vakantiehuizen het perfecte uitgangspunt voor verschillende dagjes uit, zowel te voet, per fiets, auto of boot.

Dankzij de uitstekende locatie bij de haven en de strandpromenade ben je slechts een korte wandeling verwijderd van de mooie natuur. Het water biedt hier sowieso veel plezier, een dagje vissen, zwemmen, surfen of zeilen, het is hier allemaal mogelijk. In de haven heb je een mooi uitzicht van Strelasund tot aan de oude binnenstad van Stralsunder aan de overkant.

Vakantiehuizen op vakantiepark Altefähr

 

Vakantie aan de Oostzee

Even ontsnappen aan de sleur van alledag. Alle vakantiehuizen op dit Duitse vakantiepark aan de Oostzee hebben van ons 5 sterren gekregen. En niet zonder reden: de aantrekkelijk moderne vakantiehuizen hebben we een maritieme look gegeven door de buitenkant blauw - wit te maken. Maar als het weer eens niet meespeelt, zul je door de aantrekkelijke inrichting ook dan gezellige uurtjes met elkaar beleven. Als je vakantie wilt houden in een maritieme sfeer ben je op dit vakantiepark in Duitsland op het eiland Rügen helemaal aan het goede adres. Enkele vakantiehuizen hebben een eigen sauna en ook voor een visvakantie ben je hier op de goede plek. Op het vakantiedorp Altefähr staan enkele speciale vissershuizen met o.a. een speciale plek om je vangst schoon te maken.

Terras op vakantiepark Altefähr

 

Activiteiten en bezienswaardigheden op het eiland Rügen

  • Het jaarlijkse traditionele haringfeest op 1 mei. Absoluut een must.
  • Plaatselijke surf- en zeilscholen
  • De dorpskerk St. Nikolai is vanwege haar ligging als voormalige pier ook bekend als oude zeekerk “St. Nikolaus naar de veerboot”.
  • Klimpark Rügen: Het mooiste klimpark met zeezicht.
  • De “Witte vloot” biedt verscheidene vaarverbindingen en havenrondvaarten aan. Een aanrader is de boot tussen de Hanzestad Stralsund en Alfefär. Je kruist in 15 minuten het Strelasund en hebt een prachtig zicht over het silhouet van de Hanzestad.
  • Bezoek een dagje de wondere onderwaterwereld in het Oceanium van Stralsund.
| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen