Vakantiehuizen in Vakantiepark Bellersen

Op deze plek in het Teutoburger Wald in Duitsland beleven jong en oud een ontspannen gezinsvakantie met voor elk wat wils. Ook je vakantiebudget blijft hierbij heel relaxed. Iedereen kent het gezegde: "Liefde is niet te koop"! Maar een plek in de natuur kan worden geboekt en daarop kan je zeker  verliefd worden. Op dit vakantiepark in Duitsland is het niet moeilijk om je helemaal in de natuur onder te dompelen, want de natuur is rondom aanwezig, zover als het oog reikt. Vakantiepark Bellersen is een erg comfortabel vakantiepark in het Teutoburgerwald en is daarom een ideale locatie voor het hele gezin.  

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

De vakantiehuizen op vakantiepark Bellersen

Hier in het Teutoburgerwoud vier je vakantie in één van de geweldige villa’s of in één van onze gezellige vakantiehuisjes. Meerdere super coole attracties liggen vlakbij dit vakantiepark in Duitsland. Het buitenbad van vakantiepark Bellersen met ruime ligwei en BBQ plek staat garant voor een echt vakantiegevoel.  Bij het park horen twee tennisbanen (gratis) en een uitstekend onderhouden speeltuin. Het plaatsje Bellersen is in elk seizoen leuk om te bezoeken. Het Teutoburger Woud heeft het hele jaar genoeg te bieden voor een relaxte vakantie, zodat je de mogelijkheid hebt om even de rust te vinden en uit het drukke bestaan van alledag te stappen

vakantiehuis op vakantiepark Bellersen

 

Verschillende vakantiehuizen in Bellersen

Ben je op zoek naar een geschikt Duits vakantiehuis of een passend appartement in het Teutoburger Woud? Op dit vakantiepark kun je uit 6 verschillende types vakantiehuizen het voor jou passende type kiezen. Op het park vind je een vrijstaand huis voor 4 personen, een aantal half vrijstaande huizen tot maximaal 7 personen en verschillende appartementen op de begane grond en op de eerste verdieping. Gedetailleerde informatie over elke accommodatie staat bij de huisbeschrijvingen. De ruime half vrijstaande vakantiehuizen (85 m²) zijn heel geschikt voor iedereen, die met een grotere familie of een grotere groep vrienden hun vakantie op Bellersen willen komen vieren.

De infrastructuur van het vakantiepark Bellersen is heel rolstoelvriendelijk en sommige accommodaties zijn rolstoelvriendelijk ingericht. Het buitenbad beschikt over een badlift, zodat zwemmen zeker tot de mogelijkheden behoort.

 

Diervriendelijke vakantiehuizen 

Toch zou dit alles maar half zo fijn zijn, als we het niet met onze lieve huisdieren zouden kunnen delen. Want zeg nou zelf een vakantie zonder onze geliefde viervoeters is toch niet hetzelfde. Maar waar is je hond net zo welkom als de rest van de familie en hoe gaan we het regelen. In een vakantiehuis op Bellersen en in nog veel meer andere accommodaties in Duitsland is je trouwe viervoeter van harte welkom.

 

 

Geniet van heerlijke huisgemaakte gerechten tijdens je vakantie!

"Kornkammer " is de naam van deze gezellige bistro met een serre en een heerlijk terras op dit park. Het personeel streeft er naar al jouw wensen van ontbijt tot volpension of a la carte in vervulling te laten gaan. De "Kornkammer" is de ideale plek voor een gezellige tijd. Op zon- en feestdagen kun je je tegoed doen aan de speciale wafels en elke tweede zondag van de maand staat er een uitgebreid ontbijtbuffet opgesteld. Wat een lekker idee, dat de keuken in je vakantiehuis gewoon schoon kunt laten.

 

Verken de groene omgeving vanuit je vakantiehuis!

Qua natuur en cultuur scoort de omgeving van Bellersen in het Teutoburgerwoud in alle opzichten hoge ogen. Je vindt er, met meer dan 2.700 km²,  het grootste natuurpark in Noord-Rijnland-Westfalen, thermale bronnen, moerassen, duinen, kliffen, uitgestrekte beuken en eiken bossen, goed bewegwijzerde wandel- , fiets- en ruiterpaden, waaronder vele interessante thema paden over kunst, natuur en geschiedenis. Bovendien verblijf je vlakbij de route van de Weserrenaissance en de Duitse Sprookjesroute.

 

Autovrij park

Dit vakantiedorp in Duitsland een autovrij park is. Je kunt uiteraard naar je vakantiehuis rijden om je bagage in en uit te laden. Daarna zet je je auto op de ruime parkeerplaats aan de rand van het park. Voor de kinderen betekent dit, dat ze onbezorgd en veilig kunnen spelen.

 

Speciale aanbieding

Staat bij de vakantiewoningen op het vakantiepark Bellersen het rode pictogram voor Spaarvakantie, dan betekent dat, dat je in bepaalde periodes 14 dagen kunt boeken en slechts voor 10 dagen hoeft te betalen. Buiten het seizoen kun je je aankomstdag zelf bepalen. Boek een minivakantie van drie, vier of vijf dagen, wanneer het jou uitkomt.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen