Vakantiehuizen op Vakantiepark Dagebüll

Vanuit de vakantiehuisjes op vakantiepark Dagebüll kijk je zo ver als het oog reikt naar een landschap met velden, bossen, gras, moeras, dijken en het Nationale Park Waddenzee. Dit prachtige natuurgebied vind je in de directe omgeving van dit vakantiepark in Duitsland met comfortabele vakantiehuizen, waaronder het type Exclusief Herenhuis, alles gebouwd in een aantrekkelijke Scandinavische stijl.

 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Dagebüll - een heerlijke plek om te verblijven

Deze comfortabele vakantiehuizen op vakantiepark Dagebüll aan de Noordzee met een oppervlakte van meer dan 100 m² zijn met veel aandacht en een oog voor detail ingericht. De smaakvolle faciliteiten van onze vakantiehuizen laten geen wens onvervuld: een ruime woonkamer met comfortabele banken en een open haard voor een gezellige sfeer. Verder is een vakantiehuisje in Dagebüll voorzien van een moderne keuken, een ruime badkamer met ligbad, regendouche en vaak een sauna voor nog meer relax momenten.

Het eigen terras of balkon is voorzien van luxe tuinmeubulair en een barbecue - ideaal voor een heerlijk ontbijt of een espresso in de vroege ochtend. Ontspan optimaal met een glas wijn en een goed boek in de namiddag en geniet van alle rust in jouw vakantiehuis op dit vakantiepark in Duitsland.

Vakantiehuizen aan de Noorzee op vakantiepark Dagebull

 

Vakantiehuizen aan de Noorzee - 5 sterren comfort

Op slechts 200 meter van de Noordzee ligt vakantiepark Dagebüll binnen het Nationaal Park Waddenzee. Vanwege het unieke karakter, werd dit gebied in 2009 uitgeroepen tot een Werelderfgoed. Praktisch voor de deur van jouw bungalow ligt een wereld vol eilanden en halligen. Een bijzonder gezinsvriendelijk en bewaakt strand, afgeschermd door een groene dijk is de verbinding van het Duitse vakantiepark met de zee. In het dorpje liggen gezellige restaurants en kleine winkeltjes. Vanaf Dagebüll kun je met de veerboot naar de Noordzee eilanden Föhr en Amrum, die dan te voet of per fiets bekeken kunnen worden. Een vakantie in een vakantiehuisje in Dagebüll is leuk voor iedereen en het hele gezin!

 

Faciliteiten

 • Rolstoeltoegankelijk vakantiehuis DSH955
 • Nieuw: kleine studio‘s voor een romantische vakantie met zijn tweeën!
 • Gratis Wi-Fi (2 GB per week voor maximaal 3 apparaten)

 

Leuke activiteiten in omgeving vakantiepark Dagebüll

 • Uitstapjes naar de eilanden Sylt, Föhr en Amrum
 • Uitstapjes naar de Halligen Hooge, Oland en Langeneß
 • Musea van Noord-Friese kunstenaars en dichters (o.a. Emil Nolde, Theodor Storm)
 • Uitstapjes met de Lore
 • Wadlopen in het Nationaal Park Waddenzee met gids
 • Bike adventure tours in Noord-Friesland
 • Kanoverhuur of een tocht met een railbike
 • Fietstochten over de dijk of een wandeling in Nationaal Park Waddenzee 

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen