Vakantiehuizen op Vakantiepark Gollwitz

Het vakantiepark Gollwitz bevindt zich op het eiland Poel, ook wel het zuidelijkste Scandinavische eiland genoemd. Je bereikt het eiland eenvoudig met de auto via een dam vanaf het vasteland naar het eiland. Nog grotendeels onontdekt door het massatoerisme beschikt dit eiland over veel natuur-en cultuurschatten. De 11 km strand van dit eiland in de Oostzee loopt heel langzaam af en is daardoor ook heel geschikt voor families met kleine kinderen.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Gollwitz

Deze vakantiehuizen op dit vakantiepark in Duitsland in Mecklenburg-voor-Pommeren (het gebied in Duitsland met de meeste zonuren) in het dromerige stadje Gollwitz. Het prachtige zandstrand ligt op slechts 200 meter van je vakantiewoning. De uitstekende waterkwaliteit samen met het langzaam aflopende strand, waardoor het water ook eerder warmer wordt, zorgen er voor, dat ouders met kinderen hier zeer relaxed hun vakantie kunnen doorbrengen.

Vakantiepark Gollwitz/GollwitzerPark bevindt zich op het eiland Poel; het „meest zuidelijke eiland van Scandinavië“. Met de auto bereikt u via een dam het eiland vanuit het vasteland. In het kustgebied aan de Baltische Zee treft u een 11 km lang strand en volop natuur en cultuur, die nog niet door de massa is ontdekt.

vakantiepark gollwitz

 

Faciliteiten

De vakantiehuizen zijn geschikt van 4 tot  8 personen en kunnen het hele jaar door geboekt worden. Op het vakantiepark Gollwitz in Duitsland kunt u 3 dagen in de week naar de sauna (tegen betaling), in het seizoen is er broodjesservice, fietsverhuur (ook E-bikes), linnen verhuur, verhuur van kinderstoel en -bed. Ook je trouwe huisdier is van harte welkom in de vakantiewoningen op Poel. Vlakbij de vakantiewoningen ligt ook een hondenstrand, veel plezier voor jou en je hond.

  • Live muziek op zaterdagavond van 20 tot 24 uur (afhankelijk van weer en seizoen)
  • Brood en koffie om mee te nemen (op aanvraag)
  • Kranten, kleine lekkernijen, drank en postkaarten in of rondom de bistro

 

Beleef een sportieve vakantie in Duitsland

Wil je een dagje sportieve activiteiten ondernemen op het water? Het strand van Timmendorf is niet alleen aantrekkelijk vanwege het fijne zand, maar ook vanwege het grote aanbod watersporten, zoals water- en jetskiën, varend op jachtboten of sportboten, alles is mogelijk. Ook kun je in de haven van Timmendorf en Kirchdorf rondvaarten, dagtochten of hengelboottochten boeken. De vuurtorens in de omgeving van Gollwitz en Timmendorf wijzen je de weg. Door de ligging aan de ingang van de haven van Wismar staat de vuurtoren van Timmendorf bekend als een uitstekend baken  voor schepen. In Kirchdorf, de hoofdstad van het eiland, worden in de zomer vele evenementen georganiseerd. De historische kerk in het plaatsje is van verre zichtbaar en zeer kenmerkend voor het eiland. De kerk is gemaakt van baksteen.

Plan een fietsvakantie vanuit je vakantiehuis

Het eiland Poel leent zich perfect om met de fiets ontdekt te worden. Het eiland beschikt namelijk over vele fietspaden. Geniet van de heerlijke rust, de frisse zeelucht, het gekrijs van de meeuwen en het golven van de zee, of te wel, het echte kustgevoel. Een tip, en alleen met de fiets te bereiken, de natuurstranden van Seedorf en Neuhof. Deze vakantiebestemming leent zich daarom perfect voor een fietsvakantie in Duitsland!

 

Maak een citytrip naar Hanzestad Wismar

De Hanzestad Wismar ligt op een steenworp afstand van het Duitse vakantiepark. Traditie en moderne tijd worden hier gecombineerd. In de prachtige oude binnenstad voel je direct de sfeer van het economische hoogtepunt van de Hanzestad. De imposante bakstenen gotiek stijl vind je bij vele middeleeuwse gebouwen en indrukwekkende gedenktekens uit die tijd. Op één van de grootste marktpleinen van Noord-Duitsland deden eertijds de Hanzekooplui hun zaken.

 

Waarom verblijven op vakantiepark Gollwitz?

Vakantiepark Gollwitz is een erg comfortabel vakantiepark in Mecklenburg-Vorpommern en biedt de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige gezinsvakantie.

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen